Da kuckarka sto kazes, not bad, svidja mi se..Lepa je, steta sto nije duze pozivela xD
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Winter is Coming (GoT)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by miloolja View PostKuckarka? Miranda?
Kad smo kod psihopate Remzija.. Sansa pre svega ima moje postovanje jer je trojicu sadsta prezivela, od tga dvojicu bas teskih bolesnika, a treceg nasamarila masno. Dzofrija, Remzija i psiha Maloprstica. Bravo curo!
Kasnije cu nesto o Dzonu i Dzemjsu, ovde ipak pricamo o seriji, u knjizi su mnogo detaljnije opisani, na kraju kao i svi likovi.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDa kuckarka sto kazes, not bad, svidja mi se..Lepa je, steta sto nije duze pozivela xD
Cini mi se da se u trecoj sezoni prvi put pojavila..... Pa tamo do pete - seste, kada je zaginula. Znaci 3 ili 4 sezone ... I vise nego dovoljno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKad smo kod psihopate Remzija.. Sansa pre svega ima moje postovanje jer je trojicu sadsta prezivela, od tga dvojicu bas teskih bolesnika, a treceg nasamarila masno. Dzofrija, Remzija i psiha Maloprstica. Bravo curo!Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Kada su knjige u pitanju, po meni je Oberyn najveci bogotac. Frajer, intelektualac, vrhunski borac, covek koji uziva u zivotu... Nicija smrt mi nije teze pala. Posle njega ide Jaime. U seriji bi im verovatno obrnuo mesta i jos dodao Tyriona. Volim Tyriona u knjizi, ali je tamo mnogo negativniji lik. E da, i Bronn je kul u seriji, verovatno jedini lik koga su ucinili zanimljivijim u odnosu na knjigu.
Od zena, u knjizi je Asha najbolja (u seriji su je preimenovali Yaru i ucinili daleko manje zanimljivom), a u seriji ni jednu ne mogu nesto da izdvojim. Po izgledu, totalno random, jedna iz glumacke trupe u Bravosu. Jednom se pojavila, ne znam joj ime
Comment
-
Ma kakva Sansa. Bezveze je bas, a sto rece Sandu svako malo se pominje u seriji kakva je ljepotica hahahahahahaha a muci tamo
Meni je Missandei onako bas simpaticna i kao lik, a prije svega i fizicki sto je mnogo bitnijeSlatka je i Daenerys ali nije nista posebno.
Vise ja naginjem ka Cersei i onoj Oberinovoj fuksiOna je strasna bila. To je moj tip zene
Od muskaraca u seriji, jedino se mora Drogu priznati da je momcina.. ovi ostali su svi metiljavi.
I jos jednom Sansa ljepotica ahahahahahahahahahahaha E da se oce nedje smandrljat ona i Bran da svi pocinemo. Dva uzaludna lika.
Comment
-
Remzi i Dzofri nikad u zivotu ne mogu u istu recenicu, Remzi je kralj, car, teski bolesnik ali taj je rodjen za GOT svijet, Dzofri je jedna pizda mala. Remzi je jedan od najjacih likova, posle Tajvina, Oberina i Dzejmija najjaci. Vrabac je imao potencijal ali jbg nije ga ispunio.
I dalje navijam za
Idemo Kinze, raznesi Dzona i Deneris, dvije pusi ogavne.sigpic
Comment
-
Ne bih se ja slozila Vladane sa tobom da Remzi nije pizda. Najupecatljiviji protiv dokaz toj tvojoj tvrdnji je njegovo mirno i sa velike distance posmatrana Borba kopiladi. Pa sad ako nije pizda sto se nije uhvatio u kostac sa Dzonom? Em je pizda, em jbg verovatno nije zanimljivo boriti se prsa u prsa sa borcima i junacima, vec strogo slabije od sebe ubijati, silovati i drati im kozu..mehhh
Dzofri jeste pizda naravno, a imao je tu srecu da su ga podrzavali u tim njegovim sadistickim porivima, branili i stitili (majka, vojska, moc), pa tako ti je i ubio bese omiljenog lika relativno brzo.
I nisam ja njih poredila, tj Dzofroja sa onim mnogo vecim psihopatom "niko me nije voleo kada sam bio mali" Remzijem. Psihopate i sadaste su obojica, na svoj nacin. I velike pizde, a hvala bogu i skoncali, a dovoljni su ovi nekrsti za kraj.
E sad diviti se i biti u taboru mrtvih, bozemeoprosti, tek ne kapiram
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe bih se ja slozila Vladane sa tobom da Remzi nije pizda. Najupecatljiviji protiv dokaz toj tvojoj tvrdnji je njegovo mirno i sa velike distance posmatrana Borba kopiladi. Pa sad ako nije pizda sto se nije uhvatio u kostac sa Dzonom? Em je pizda, em jbg verovatno nije zanimljivo boriti se prsa u prsa sa borcima i junacima, vec strogo slabije od sebe ubijati, silovati i drati im kozu..mehhh
Dzofri jeste pizda naravno, a imao je tu srecu da su ga podrzavali u tim njegovim sadistickim porivima, branili i stitili (majka, vojska, moc), pa tako ti je i ubio bese omiljenog lika relativno brzo.
I nisam ja njih poredila, tj Dzofroja sa onim mnogo vecim psihopatom "niko me nije voleo kada sam bio mali" Remzijem. Psihopate i sadaste su obojica, na svoj nacin. I velike pizde, a hvala bogu i skoncali, a dovoljni su ovi nekrsti za kraj.
E sad diviti se i biti u taboru mrtvih, bozemeoprosti, tek ne kapiram
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostRemzi je takticki savrseno vodio bitku. Da se nije pojavila Sansa, unistio bi Dzona.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment