Announcement

Collapse
No announcement yet.

Winter is Coming (GoT)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slabo ste vi gledali moje otvaranje teme
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Cek, bre, ostao je jos jedan Targarijen cije ludillo treba da se pokaze....
      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
      Meša Selimović

Comment

• UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• https://www.reddit.com/r/freefolk/co..._the_mountain/

Spoiler

Samo za Ivana...

Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Realno najbolja epizoda u celoj seriji, to i crveno vencanje..brutalna epizoda, greske u serijama pre. Epska serija, odgledana danas 3 puta
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Hahaghaghahghhag
              Dayman (a-a-ah...)
              For everyone

Comment

• Dayman (a-a-ah...)
                For everyone

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                  Realno najbolja epizoda u celoj seriji, to i crveno vencanje..brutalna epizoda, greske u serijama pre. Epska serija, odgledana danas 3 puta
                  Sersei, sidji do podruma.
                  "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                  Meša Selimović

Comment

• Ja ne znam.....ali meni se jako dopala ova privrženos Lanistera svojoj porodici na kraju, baš su dočarali to kroz braću, pa i DŽejmija koji se vraća da gine zbog "sestre" Sersi. Bilo je za pretpostaviti da će poginuti kad se opraštao od žene viteza.

Meni je najveća misterija ove pete epizode kako je Arja jedini predstavnik Srba u seriji preživela, na kraju jedina ona odlazi iz grada na belom konju, a možda preciznije pitanje kako je konj preživeo !?

Da ga jebem......nekako sam očekivao da će serija ići u ovom smeru. Da sačekamo poslednju da se poentira pa nek ide život, vala dosta je i bilo.

Comment

• Meni se svidja sto se Deneris ponasa kao deriste koje zna da ce izgubiti igracku (tron) i zato se izivljava nad svima. Mislim ona mi je bas mrzna od starta serije, zato sam i zadovoljan. Nacin na koji je to uradjeno i zbrzano je patetican. Jedino ako nisu imali pare da naprave kako valja, u sta sumnjam.

Losmi je kao neki lik koji je smuvao vrh ribu i voli je najvise na svetu. Onda sazna da ga vara sa pola grada, ali on se pravi lud i trpi. Zatim saznaje da ga prevarila sa kumom, Losmi iz fazona - oprosticu joj jos ovo, mnogo je volim. Onda ga prevari sa bratom rodjenim, Losmi i dalje ne raskida

Nista licno Losmi, stavise...veoma mi je simpaticno ovo branjenje neodbranjivog

Serija jeste epska i ostace zapisna u istoriji, nema sumnje. Ali je cinjenica da su je zasrali, jbg 90% planete Zemlje sigurno zna bolje od tebe

Nemoj molim te da blatis BB da bi opravdao ovaj javasluk od poslednje sezone.
                      Voli GOT i treba da ga volis...samo nemoj remek dela u isti kos sa ovom zabavom za siroke narodne mase.

Comment

• Sersei...
                        Spoiler
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Sersei...
                          Spoiler
                          Ne mogu da ti udelim reputaciju nazalost. E ova serija, ova serija je suvi kvalitet

EDIT: Samo da prosetam najboljeg lika iz ovog Marvelovog ludila od filmova Brat bukvalista!

Odusevljen sam Marvelom, odgledao 10ak filmova. Drago mi je sto sam prevazisao svoje predrasude i dao sansu superherojima
                          Last edited by Ljuba90; 13-05-19, 20:05.

Comment

• Ma odlicna je ova epizoda ako ne gledas one pre, bas dobro uradjena...Ima svega ovde, od odnosa, zavera, izdaja, priznanja krivice, dvoboja, zmaja koji besno sveti svoju bracu poginulu. Ma dobra serija, ako je gledas kao jednu celinu. Moze neko da prica da je ovo ocekivao,ali da ce spaliti jbni ceo gradi i pobedi ih sve, e pa to nije mogao niko sem ako nije citao leak. Znaci nema trika, ok da pobije nesto ljudi i vojsku cak i ako predaju rouzije, ali jbni ceo grad!!!! Dzon je ispao sisa stoti put i nije za kralja realno..onje i zajebo Deneris, ma svi su se je zajebali, trebala ih je sve zapaliti...u 3pm i ove sa Crvom i da zapali kod Daria Naharisa...

Scena Sersei me podsetila na onu, kad je padao KL pod Stanisom, taj ocaj kod nje, ali tada je htela npr da se ubije, sad joj se zivelo..zanimljivo..Malo mi je bila onako slaba, bez zelje da da veci pecat i na samu borbu...

Jeste sbrzano, to sma i rekao, ali ovoj se epizodi ne moze puno zameriti..ali narod je takav, voli da pljuje vise nego leba da jede!!!

Comment

• Olja ne gleda tudje postove, a prica kako ne gledamo njeno otvaranje teme
                              Dayman (a-a-ah...)
                              For everyone

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                                Meni se svidja sto se Deneris ponasa kao deriste koje zna da ce izgubiti igracku (tron) i zato se izivljava nad svima. Mislim ona mi je bas mrzna od starta serije, zato sam i zadovoljan. Nacin na koji je to uradjeno i zbrzano je patetican. Jedino ako nisu imali pare da naprave kako valja, u sta sumnjam.

Losmi je kao neki lik koji je smuvao vrh ribu i voli je najvise na svetu. Onda sazna da ga vara sa pola grada, ali on se pravi lud i trpi. Zatim saznaje da ga prevarila sa kumom, Losmi iz fazona - oprosticu joj jos ovo, mnogo je volim. Onda ga prevari sa bratom rodjenim, Losmi i dalje ne raskida

Nista licno Losmi, stavise...veoma mi je simpaticno ovo branjenje neodbranjivog

Serija jeste epska i ostace zapisna u istoriji, nema sumnje. Ali je cinjenica da su je zasrali, jbg 90% planete Zemlje sigurno zna bolje od tebe

Nemoj molim te da blatis BB da bi opravdao ovaj javasluk od poslednje sezone.
                                Voli GOT i treba da ga volis...samo nemoj remek dela u isti kos sa ovom zabavom za siroke narodne mase.
                                Menijeste BB njabolja serija,ali sam je odgledao samo dva puta,a GOT 10 puta, to je velika razlika. Tako da se ne bih slozio sa tobom. Serija je srusila bukvalno sve rekorde. Gledao si je koliko puta, a koliko puta ta remek dela? E tu je razlika

Comment

Working...
                                X