Zato se jos prvog dana i pojavio photoshop NK-a u PSG dresu, samo nikako ne mogu da nadjem sliku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Winter is Coming (GoT)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bilo bi kul kada bi na pocetku sledece epizode dosao Bren i objasnio svima ko je zapravo bio NK. Mozda jos neko objasnjenje desavanja iz prethodne ep da se ubaci. Onda bi se narod barem delimicno zadovoljio.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostHah, Arja moze da se prisunja NK-u pored gomile walkera i onih njegovih beskorisnih telohranitelja, a ne moze zmaja da prodje bez Jovanove pomoci.
Drugo Oljicekoja prica se mota, to mali Bren ide i nesto sitno nocna straza..pa ja sam znao da ce ih razjebati u prvih par epizoda i da onda krece IGRA PRESTOLA...NK je nebitan za igru prestola..i cela prica oko smrti NK jeste navlakusa ds napadne Brena i kad je nspao...vi pricate o fcking skoku...😭🤣😭 Sve regularno. Ako 4,5,6 bude na nivou 1,2,3 po meni losa sezona, ali meni je bitno samo da prica oko trona bude vrhunska...
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
jedno pitanje za sandugp-a, a i ako neko drugi zna:
Koja je prica sa Bendzaminom Starkom? Znam da je verovatno umro kada je pomagao Dzonu, vise me zanima sta je on bio? Tacnije zasto je ostao iza zida? Secam se da je i Brenu pomogao, ali je i tada samo do Zida ih doveo i onda nestao..sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View Postjedno pitanje za sandugp-a, a i ako neko drugi zna:
Koja je prica sa Bendzaminom Starkom? Znam da je verovatno umro kada je pomagao Dzonu, vise me zanima sta je on bio? Tacnije zasto je ostao iza zida? Secam se da je i Brenu pomogao, ali je i tada samo do Zida ih doveo i onda nestao.."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ostao je iza zida jbm li ga sto..postao je on nesto kao ww ali ga je bog vatre spasio ako se dobro secam. Posto je palio i on onu kuglu. Bio je rendzer ali to je to...Samo on je jedini koji se povratio sam, bez svestenih lica itd3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
On je tzv. Coldhands, mrtav je ima crne i hladne ruke, ali ne i plave oci i moze da prica. U knjizi jase losa, a ne konja.
Ne vraca se sa ove strane zida, jer su u zid utkane i jake magije (Deca sume su pomagala izgradnju), s tim sto Martin ne kaze da je on Bendzen Stark, vec misteriozni verovatno clan Nocne straze koji ima veze sa trookom vranom i stalno ga prati jato vrana.
Sandu zna mozda vise.
Edit: a pomagao je Semu i Gili, sad ne znam gde (mislim knjiga), Brenu i Miri, pa Dzonu (sve serija)
Edit 2: mnogo toga nije razjasnjeno, a valjda ce matori da pozivisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja se malostvari secam iz knjige..Svaka tebi cast ako se tako secas. Mene da pitaju sta sam radio pre 3 dana, ne bih znaoSvakako mislim da su mogli Bendzaminu dati jacu ulogu. On je dosao po malog Dzona za nocnu trazu, ima tu neku povezanost sa Bogom vatre itd...vadio ih je skoro sve iz govana itd..ali kazem..to su price kao i za NK...jesu deo seriju, jesu bitne..ali ne kao PRESTO i tu je kraj price...idu pripreme za okrsaj, gde bi se on mogao desiti? i to je jako bitno pitanje...nijedna vojska nema snage da marsira na drugu..Sersei tesko na sever, aovi oslabljeni tesko na Jug pa i sa sve zamjevima...ima neko, neku ideju
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View Postjedno pitanje za sandugp-a, a i ako neko drugi zna:
Koja je prica sa Bendzaminom Starkom? Znam da je verovatno umro kada je pomagao Dzonu, vise me zanima sta je on bio? Tacnije zasto je ostao iza zida? Secam se da je i Brenu pomogao, ali je i tada samo do Zida ih doveo i onda nestao..
A u seriji si video sve ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nešto me posebno kopkalo u epizodi.
Zašto su poslali Dotrake napred, bez ikakve podrške, u mrak? Zar nije bilo logičnije da ih stave negde sa strane, i onda kad hodači dođu do pešadije, tj. Neokaljenih i one njihove linije, da se zalete sa strane i pokose ih sa konjima?
Nešto kao u LOTR, kad se konjica zaleti sa strane u Orke i pokosi ih.
Nisam stručnjak za ratovanje, ali osim vizuelnog efekta(koji je bio odličan), smrt Dotraka je besmislena. Pošalji Dotrake u mrak, pa šta bude.
p.s. Treba li ovo u spoiler da ide?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Mislim da nisu, jer niko nije bio iznenađen. Svi su očekivali da će oni da krenu. A i zapalili su one užarene lopte da bacaju ispred njih. Što mi govori da je to bio "deo taktike".
Mislim da ljudima koji prave seriju nije bilo bitno što to nema poentu, već da ispadne odličan vizuelni efekat. Što su uspeli svakako.
Ali glupo mi što ljudi bezveze poginuše, samo zbog 5 sekundi vizuelnog efekta. A mogli su dosta da pomognu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment