Marej je podbacio bez njega nisu ovo mogli da uzmu. Uzasan postotak suta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA PLAYOFFS 2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Stojanče View PostAl neverovatna elegancija Mekkaluma, razmišljanje, bez srljanja i divljanja. Neverovatni procenti šuta i hladnokrvnost, ladan ko ledenica.
U njegovim godinama naravno, ne mislim trenutno. A i sad je bolji igrač vrv.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostInače, ja sam mišljenja da Portland ima veće šasne protiv Voriorsa od Denvera. Tačnije pružiće jači otpor.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostMarej je podbacio bez njega nisu ovo mogli da uzmu. Uzasan postotak suta.sigpic
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostInače, ja sam mišljenja da Portland ima veće šasne protiv Voriorsa od Denvera. Tačnije pružiće jači otpor. [emoji3]
Biće ovo igra mačke i miša.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostAli ti CJ-u vidis u faci da ne moze da izgubi veceras. Jezivo mocan igrac i opasan mudonja.
Jokic dal je umoran, dal je ispao sisa...ko zna. Steta
GSW svakako lagano do prstena
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostZaboravlja se da je konferencijsko finale izboreno bez Juke Nurkića.
Kapa dole za Teri Stotsa.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Mislim da bi bilo bolje za Denver da je igrao ovako Kanter dobar na ofanzivnom skoku a Collins i ekipa brzi u rotaciji.
Jedino kad je Denver bolji je kada je Aminu u igri. Čim igra Collins gotovo.
Comment
-
Šteta za Denver, dosta propuštenih šansi, pogotovo u poslednjoj četvrtini kada su mogli da stignu Portland pa i prestignu. Sa druge strane Portland dosta zrelije odigrao i ako nisu ni oni ništa specijalno odigrali večeras ali su bili sigurniji kada je bilo najvažnije. Ekipa Denvera nije mogla da pogodi trojku, pod pritiskom su odigrali ceo meč a posebno se to izrazilo u 4/4. Falio je neko pored Jokića da povuče, Marej je morao da bude taj ali je on ovu utakmicu nestao. MeKalum odična partija večeras, Lilardica slabo mogao šta da pogodi, a C.J preuzeo odgovornost. Portlandu isto veliki naklon za ovo do sada, bez Nurkića, dobro su dogurali.
Kad se sve sabere, dosta dobrih utakmica u ovoj seriji između Portlanda i Denvera.
A evo za nekih pola sata, još jedan uzbudljiv meč u najavi, 7. utakmica Toronto i Fila.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Ne znam,na mene je najveci utisak ostavio trener Meloun, Milsap,Barton,Heris,Marej,nevidjeno divljanje,ne mogu nista da ubace,da dodaju loptu ni toliko i on da ne pokusa sa Tomasom,Lajlsom,Huancom,u skoku ih Portland razbio a onaj ruki dobar skakac Vanderbit mi se cini da mu je ime, nema minuta cele sezone.
Nesto se prica da ce da dovedu Dzejmsa,trojicu od ove cetvorice treba da trejduju ako misle da dodju do tog finala.ovo je strasno za gledanje,milion puta su se zakucali u celu odbranu.
Comment
-
Serem po Maloneu, ne razumem sto nije zalepio na klupu Bartona posle 3 sjebana napada.
Niko u tom timu nema trunku kreacije sem Jokica, sve jebeni silovatelji lopte i debili.
Barton sivonja umislio da je superstar, kad je u igri on ne vidi nista sem lopte, alavo govno.
Ni Murray a ni Harris nista bolji.
Trojke 2/19 i to obe da centar.
Jokic ispunio ocekivanja, standardna partija sa njegove strane.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment