Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA PLAYOFFS 2019

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Opet momentum i Murray naskače u petoj sekundi napada. Puši ga mali

Comment

• Koliko me nervira ovaj Meloun s tim Plamlijem,pa bolje da pusti Lajlsa da igra cetvorku a Milsap peticu,da proba Huanca na trojci,bar napadacki mogu da doprinesu,jos i Morisu skratio minutazu da sto vise divljaju Marej,Barton i Heris.

Comment

• Baš su prestrašni mislim na klupu Denvers. Teško sranje. Murray isto u odbrani rupetina. Prenizak je. A nije dovoljno dobar defanzivac da čuva Dame-a.

A i Portland šutira odlično.

Ala mi se gadi ovaj Nurkić dvorska ludica. Bljaks. Žao mi je što on ne igra, onda ne bi udvajali Jokića pa bi mogao da mu nabija 40 poena kao u reg sez
        Last edited by Cassius Clay; 10-05-19, 06:05.

Comment

• Ima Denver dobru klupu samo je Meloun ne koristi,najgori igrac s klupe ima najvecu minutazu,ako zbog nekog igraca ispadnu to ce biti ili zbog nesposobnog Plamlija da odmeni bar na 5 minuta Jokica a da rezultat toliko ne trpi ili zbog divljanja Mareja,Bartona.

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
            2 puta 3-1 kontru nisu iskoristili. Klosari. a ovaj Hood prosle godine bio obican slepac dok je igrao Cleveland, a sad bas je poceo da sipa ko lud
            Uopste nije bio slepac, vec trenerski mag nije znao da ga koristi, cak dosta puta nije ni ulazio u igru, ili je ulazio u garbage time.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Sad pogledao, klupa Denvera usrala utakmicu. Malone je morao Jokica vratiti ranije u igru u drugoj cetvrtini jer su imali kontrolu sa njim na terenu. U ta tri minuta je izgubljeno sve, ovi ispogadjali sve zivo i napravili seriji
              15-2.Plamli je los u odbrani dok je u napadu jos losiji. Cini mi se da je Fresh pisao ovde koliko je covek katastrofaln na oba kraja i u potpuno je u pravu, rupa najobicnija.

Istini za volju i Portland je pogadjao sve, cak i neke teske suteve koji u sledecoj sigurno ne mogu uci, tj ne u tolikoj meri.

Verujem da uz malo veci doprinos klupe Denver dobija seriju.
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Da ne duzim mnogo, sve ste vec napisali a i ja bih samo vrtjela istu pricu... Nikad ne moze jednostavno sa Denverom.

Ps. Kakva promaja duva Nurkicu kroz glavu.

Comment

• Bitno da Jokicu ne duva

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kakav je debil Nurkic.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Kakav je gospodin Jokara. Ajde jedan tripl dabl u majstorici sa 35+ da posaljes Nurkica kuci

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                        Uopste nije bio slepac, vec trenerski mag nije znao da ga koristi, cak dosta puta nije ni ulazio u igru, ili je ulazio u garbage time.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
                        DObro pa Lejkersi zaobisli metak sa njim hahaha

Comment

• Da je covek dodao bi i imena Srba i Hrvata koji su stradali u tom ratu.

Comment

• http://www.b92.net/sport/kosarka/nba...nav_id=1540535

Comment

• Znao je da će majica doneti neku reakciju. Dal pozitivnu ili negativnu. Ako je to imalo za cilj uspelo mu.
                              Hteo da kod publike totalno ne padne u zaborav pa se izglupiro.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Comment

• Nije se izglupirao nego stvarno dečko podržava svoje. Isto kao što neki od nas podržavamo svoje. Niti mu to možete zabraniti niti je to nešto neobično. Ne može nama niko odrediti norme ponašanja. On podržava one koji su se borili za njegovu etničku grupu, ja bih podržao svoje.

Ne postoje objektivna merila za to šta je ispravno a šta ne.

Više cenim njega nego neke naše kenjatore iskreno.

Comment

Working...
                                X