Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA PLAYOFFS 2019

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Heris, Barton I Marej ukupno 7 asistencija.
    Barton blista 2/11.
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Brate prosto je jako u napadu igrati. Nego se Jokić usrao odgovornosti.

Comment

• Cudna ekipa denver bas ne znas sta da ocekujes,bas su zeleni,
        sigpic

Comment

• Mogu da zahvale Nagetsi tom sematskom vodjenju utakmice NBA trenera,potpuno je ohladio Karija i Aminua na klupi Stots,drugo poluvreme kao i da nisu igrali.Ali kako im se Lilard seta do kosa,kao da igra neku juniorsku ligu,ocajni su u odbrani,a i u napadu bez Jokica nisu nista bolji,bilo koji drugi centar da igra sem Jokica i bili bi poslednji na Zapadu,gomila sebicnih divljaka,jedino Moris ume da igra pametno.

Comment

• Dame je smešan. One njegove finte za 3 kad pokušava da izvuče faul, toliko jadno. Ne kao jadno u smislu nekog morala, to svi rade, nego toliko jadno to radi da nikada ne uspe. Harden je za njega tu tatica.

McCollum igračina. On je meni najbolji igrač Portlanda.

Hooda se sećam još iz nekog NCAA perioda sa Jabari Parkerom tad su bili baš ono na glasu pogotovo Parker koga su sa Melom poredili ako se sećam.

Comment

• Nisu ni priblizno na istom nivou iako Lilard u ovoj seriji igra iznenadjujuce lose i ne opravdava status AS igraca. To je po meni premali uzorak utakmica da bi se njegova reputaciju uzdrmala. Makolum sa druge strane nije ni granicni AS.

Comment

• Mislio sam konkretno na utakmici i Lilard i Mekkalum su im se setali do kosa,od ovog Mareja valjda nema goreg odbrambenog igraca.Lilard odavno kod mene vazi za prevaranta,jos od jedne utakmice sa Detroitom pre par sezona,prvo poluvreme sve pogodi,tim mu vodi 20 razlike a onda u drugom krene da divlja,gubi lopte,sutira preko tri ruke,nikom ne dodaje i naravno izgube,sto je jos gore sve deluje kao da je namerno to uradio jer nije bilo potrebe da tako igra.

Comment

• CJ za dva života neće biti bolji od Damea

Comment

• Kako pri zdravoj pameti mozes napisati da je Lilard prevara
                    There's something wrong with me chemically
                    Something wrong with me inherently
                    The wrong mix in the wrong genes
                    I reached the wrong ends by the wrong means
                    It was the wrong plan
                    In the wrong hands
                    With the wrong theory for the wrong man
                    The wrong lies, on the wrong vibes
                    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
                      Nisu ni priblizno na istom nivou iako Lilard u ovoj seriji igra iznenadjujuce lose i ne opravdava status AS igraca. To je po meni premali uzorak utakmica da bi se njegova reputaciju uzdrmala. Makolum sa druge strane nije ni granicni AS.
                      Nije iznenadujuce kad se zna da je i u regularnoj imao probleme protiv Denvere. Backcourt Denvera ga opasno dobro drzi na uzici otvarajuci mu ulaze vise nego sut

Comment

• Ma nisam rekao da je prevara nego da ja biram igrača od njih dvojice uvek bih izabrao CJ-a. Naravno da se CJ više vidi jer dobro čuvaju Lillarda kao što zbog Jokića Murray ima više prostora, ali me oduševio lik kada god sam gledao.

Nije uopšte stvar ko je bolji igrač sveukupno, već ko je po meni bolji. Ovo što sam gledao da moram da uzimam igrača uzeo bih pre CJ-a jer je racionalno igrao kada god sam gledao, ima muda, i možeš da računaš na njega.

Lillard da umesto Jokića igra Embiid ovu seriju ne bi se video verovatno još više. Mogao bi da sanja da se onako šeta do koša kada promeni i ne čeka pik.

Moram reći da je Westbrook bolji igrač od Lillarda i da njega ne bi čovek mogao da reši tako lako kao Dame-a.

Prvo što je fizički jači, eksplozivan je, može da pogodi i može da odigra bolju odbranu. Samo je retard u glavu jbg.

Kod tih zvezda uvek gledam ko je raznovrsniji ali mali uzorak utskmica imam za neke timove jer nisam pratio do ove sezone, samo površno.

Embiid šta može da odigra ono nije humano ali da ga povrede ne jebu bilo bi prestrašno. Kako bi on lepio one ulaze ju ju ju.

Comment

• Au brateee

Comment

• Smart spreman za G4.

Comment

• Irving je za sada grobar Bostona, kriminalna utakmica jos jednom. Ne moguce kakve glupe suteve uzima

Comment

• NA LICU GAJI GARDEN

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X