Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
E alal vama vera majke mi moje. Da dovedem psihijatra da pogleda 2-3 poslednje strane ne bi bilo mesta u ustanovama za lecenje
Ova levo kvari prosek. Trazila nam da se slikamo i da joj damo par saveta oko posla a mi dobre fufice ipostujemo svakog pa i ove polovnjace Mislim da ce se Akan sloziti da sam ja ova u sredini a Brajkulica desno
Spoiler
Comment
-
Je l' to nama Kondicija kaže da smo za psihijatra
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Odradio sam prethodne 3 tabele za H2H, molim vas isproveravajte
Brajkula brat moj napokon moze da sjase sa mene, upisana je pobeda, odradjene su tabele sad mozes da nastavis da se kurvas sa poremecenim najmilijim <3It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Hoću da znam protiv koga igramo. Protiv svakog imamo drugačiju taktiku.
Da.. i hvala prskaj za trud i rad.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostOdradio sam prethodne 3 tabele za H2H, molim vas isproveravajte
Brajkula brat moj napokon moze da sjase sa mene, upisana je pobeda, odradjene su tabele sad mozes da nastavis da se kurvas sa poremecenim najmilijim <3
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Postхахахах....а ја ладно тек сада извалио Тако је прскај легендо, само цепај, само боксуј, и слободно нам некада додај који бод испод лакта, па добро смо побогуIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment