Pisi na pamet, ali meni i onom jadi Limaru udeli koji bod. Nas tesko da mozes zakinuti, nemas za sta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostPisi na pamet, ali meni i onom jadi Limaru udeli koji bod. Nas tesko da mozes zakinuti, nemas za sta.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Od svih forumasa najvise verujem Kondiciji, ako on kaze da je Sikisa zauzet cimerkama onda je to tako i treba mu oprostiti sto nije redovno tipovao.Ja sam i dalje odusevljen time kako ga je provalio i jos to napisao javno u temi za LS.Koji Bog...
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostOd svih forumasa najvise verujem Kondiciji, ako on kaze da je Sikisa zauzet cimerkama onda je to tako i treba mu oprostiti sto nije redovno tipovao.Ja sam i dalje odusevljen time kako ga je provalio i jos to napisao javno u temi za LS.Koji Bog...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostA i to sto kazes..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by manda View PostMamba,Mladen, Rosso i Limar sve banovati, pravim sebi listu, Limar je koletarna steta vazda je tu i smeta xD
Iz Principa protiv najveceg dizem pobunu sada!!
SpoilerLast edited by l1m4r; 12-12-14, 15:52.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment