Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Substitutions: A. Donnarumma, Storari, Musacchio, Paletta, Calhanoglu, Locatelli, Mauri, Borini, Cutrone, André Silva

Comment

• Comment

• Fassone: "Milan is stronger than Sampdoria and should've approached the game differently. We did not like the attitude."

Fassone: "We had some alarm bells. I came out to speak because these defeats should not be considered as a routine."

Fassone: "Milan should not lose against opponents that are inferior to us."

Fassone: "We don't want alibi. We are a young squad but we also have experienced players. Compared to other clubs we changed more."

Fassone: "Today's game will be carefully analyzed because we no longer want to see games like this."

Fassone and Mirabelli had a confrontation with Montella before today's training. They could also meet with the squad after training.

Fassone and Mirabelli met with the Milan squad after the training, demanding once again the change of their attitude on the field.

Comment

• Ako otkaz znaci poraz protiv Rome i barem 1 bod protiv Intera (ne mogu tu poraz da prihvatim, ipak je gradski derbi u pitanju).

Potpisujem!

The next two Serie A games, against Roma and Inter, are likely to be crucial for Montella’s future as Milan coach.

Comment

• Na pitanje zasto je Musacchio na klupi a Zapata u startnoj postavi? Idiot se smije.

Asistencija C. Zapate za D. Zapatu.

Last edited by Rossonero; 25-09-17, 17:37.

Comment

• Comment

• Kao sto sam i rekao pre pocetka sezone, previse average igraca nema tu klase uopste.
                Pre 10god, Milan je imao najbolji tim mozda i u istoriji fudbala...
                IMG-20190614-192941
                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
                  Kao sto sam i rekao pre pocetka sezone, previse average igraca nema tu klase uopste.
                  Pre 10god, Milan je imao najbolji tim mozda i u istoriji fudbala...
                  Doveo je Milan par mladih WC igraca,Conti jbg povredio se,Kesi,Silva i par iskusnih dobrih,Musakio,Kalhanoglu,Rodrigez,Bonuci i jos par average za rotaciju...i Musakio i Rodrigez i Bonuci su klasa za ono sto ima LFC u odbrani,a bogami Rodrigez bi lagano mogao u skoro svaki PL tim u prvoj da igra,prvog bi ga uzeo za CFC

Montela je glavni krivac i uprava koja ga jos drzi
                  Last edited by 61563; 25-09-17, 18:44.

Comment

• Ja se mozda ne razumem previse u fudbal, ali ja tu ne vidim nijednog wc igraca. I nema tu "mladi" ili "stari" WC je WC.
                    IMG-20190614-192941
                    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."

Comment

• Toplo se nadam da cu jos kratko vrijeme da gledam Montelu na klupi.

Realno, on ne zna dje udara.
                      Last edited by Rossonero; 25-09-17, 18:50.

Comment

Ja se mozda ne razumem previse u fudbal, ali ja tu ne vidim nijednog wc igraca. I nema tu "mladi" ili "stari" WC je WC.
                        Pa slazem se ali i Cristiano kad je dosao u MU znalo se da je WC pa nije odmah cepao kao posle 2 godine,ne kazem da ce Conti,Kesi biti na nivou Ronalda al su WC

Ako ces i po pozicijama LFC je jaci od Milana samo na mestu Kutinja,Manea i evntualno Salaha..sve drugo Milan ima bolje od golmana pa nadalje....al trener je bas upitan

Comment

• Ih znalo se, nije se znalo nagadjalo se. Koliko je samo takvih "wc" igraca propalo...
                          Ne znam sto si se uhvatio za LFC.
                          Da li bi 1 igrac iz Milana osim golmana igrao u Realu/Bajernu?
                          Ne da ne bi imali mesta u 11, nego ni klupu ne bi mogli da greju.
                          Last edited by Brian McShtull; 25-09-17, 18:58.
                          IMG-20190614-192941

Comment

Ih znalo se, nije se znalo nagadjalo se. Koliko je samo takvih "wc" igraca propalo...
                            Ne znam sto si se uhvatio za LFC.
                            Da li bi 1 igrac iz Milana osim golmana igrao u Realu/Bajernu?
                            Ne da ne bi imali mesta u 11, nego ni klupu ne bi mogli da greju.
                            Za LFC zato sto pricam sa tobom pa racunam najbolje si upoznat sa kvalitetom LFC,nebitno,...nisam bas siguran ni za Contija,Kesia,Bonucia da nebi bilo mesta u RM ili Bajernu...a bogami Rodrigez i Silva lagana klupa sigurno

A znalo se i za Cristiana i za Kvarezmu da WC jos dok su bili u Sportingu secam kako su kao klinci peglali na JNA,e sad Kvarezma nije postao to sto je CR7 samo zato je lezilebovic,da tako kazem

Comment

Ja se mozda ne razumem previse u fudbal, ali ja tu ne vidim nijednog wc igraca. I nema tu "mladi" ili "stari" WC je WC.
                              Leo Bonući, Donaruma je definitivno jedan od boljih golmana Evrope već sad, Lukaš Biglja je npr. za Emrea Čana dokrot igre, da ne pričamo o Hendersonu i Vajnaldumu.....mada eto što se Biglje tiče nema veze sa pričom WC igrač, ali je blizu.

Montela to sabotira, jasno svima kao dan, daj Klopa na postojeće da vide kako se jede živa deca, ali tim čini i trener, tako da je diskutabilno koji je trenutno bolji ACM ili LFC. Ja bih rekao LFC samo zbog trenera.

Comment

• Eh da mi je jos jednom da ga vidim na klupi.

Spoiler

Comment

Working...
                                X