Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jeste da Milanu nije problem trener ali oni nemaju drugog izbora nego da menjaju trenera,svaka promena sada je dobra,treba im pozitivni sok,nije vise ovo stvar ni kvaliteta nego i samopouzdanja.

    Comment


    • Originally posted by Layzick View Post
      Jeste da Milanu nije problem trener ali oni nemaju drugog izbora nego da menjaju trenera,svaka promena sada je dobra,treba im pozitivni sok,nije vise ovo stvar ni kvaliteta nego i samopouzdanja.
      Баш сам пре неколико дана оставио сличан коментар.
      Али вероватно да у клубу осећају грижу савест према Алегрију, који је руку на срце добар стратег, јер су га баш они довели у овакву ситуацију. Или пак са друге стране немају адекватну замену, стварно не видим име које би могло да га замени.

      Comment


      • Allegri: Ne želim otići iz Milana

        Milan je večeras doživio novi poraz. Na La Rosaledi je u trećem kolu poraženi su od Malage sa 1:0, golom Joaquina iz 64. minute utakmice.

        Nakon meča , trener Milana Massimilliano Allegri je izjavio kako nema namjeru napustiti klupu Rossonera iako je doživio novi poraz.

        "Ne želim otići iz Milana! To nije moj karakter i nikad ne odustajem. Vjerujem u svoj tim, vratićemo se u prvenstvu, a i dalje imamo dobre šanse da se plasiramo u osminu finala Lige prvaka", rekao je Allegri, koji je potom dodao.

        "Nismo igrali loše, a Malaga nam je dala gol iz jedne šanse. Imali smo pet - šest dobrih situacija, ali nedostajao nam je dobar završni pas. Sada moramo za vikend da dobijemo Genou i da vratimo samopouzdanje", dodao je trener Rossonera.

        Comment


        • http://www.sportske.net/vest/u-fokus...me-101143.html

          А у ал је дотични Борис објаснио целу ситуацију, свака част мајстору са Спортских.нет

          Comment


          • El Shaarawy rođendanskim golom prekinuo Milanov crni niz

            Nogometaši Milana napokon su nekog pobijedili. "Žrtvu" su pronašli u Genoi koju su u sklopu 9. kola Serie A na San Siru savladali s minimalnih 1-0.

            Gol za pobjedu "Rossonera" zabio je u 77. minuti Stephan El Shaarawy. Bio mu je to već šesti ovosezonski gol u elitnom razredu talijanskog nogometa (od 10 golova Milana ukupno), a zabio ga je na svoj 20. rođendan protiv bivše momčadi, iz blizine pospremivši lijepu asistenciju Ignazija Abatea s desne strane.

            Milan je tako prekinuo niz od tri vezana poraza (dva u Seriji A i jedan u Ligi prvaka) i ostvario tek treću ovosezonsku pobjedu koja mu je donijela barem privremeni skok na deveto mjesto na ljestvici.

            ''Mislim da smo pobjedu zaslužili i sretan sam zbog igrača, navijača i predsjednika. Ovo je bio odgovor na pretjerane kritike momčadi. Mislim da smo i dosad dobro igrali, ali smo previše promašivali. Moramo se popraviti u igri u posljednjih 30 metara pred golom'', rekao je Allegri.
            ''Bio sam optimističan jer smo dosad imali igru, ali ne i rezultate. Moramo pronaći mirnoću pred golom i zabijati iz prilika jer to podiže samopouzdanje cijele momčadi. Dosad smo vjerojatno najgoru utakmicu sezone odigrali protiv Anderlechta u Ligi prvaka, ali smo protiv Sampdorije i Atalante imali nesreće'', dodao je trener aktualnog talijanskog doprvaka, koji si je pobjedom "kupio" malo mira na klupi.
            Milan-Genoa 1-0

            Comment


            • Milan se spasio poraza protiv Palerma

              U prvoj utakmici 10. kola talijanske Serie A Palermo i Milan podijelili su bodove na stadionu Renzo Barbera odigravši 2-2.

              Bila je to utakmica u kojoj je Palermo imao vodstvo 2-0, ali se Milan uspio vratiti i osvojiti bod, iako su na kraju imali prilika doći i do pobjede.

              Palermo je postigao dva gola na isteku prvog poluvremena i početkom drugog. U prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela mrežu Milana zatresao je Fabrizio Miccoli iz jedanaesterca koji je prethodno skrivio Ignazio Abate igravši rukom u kaznenom prostoro. Na 2-0 povisio je u 47. minuti Franco Brienza udarcem ljevicom u dalji kut Marca Amelije s ruba kaznenog prostora, postigavši tako svoj ovosezonski prvijenac.

              U tim se trenucima činilo da je Milan na milimetar od novog poraza, već šestog ovosezonskog u prvenstvu. No, momčad Massimiliana Allegrija je podigla ritam kako je susret odmicao i golovima Riccarda Montoliva u 69. i Stephana El Shaarawyja u 80. minuti uspjela doći do boda.

              Montolivo je svoj ovosezonski prvijenac zabio zabio ljevicom u bliži kut, s nekih desetak metara nakon što je lopta pogodila igrača u obrani i promijenila smjer, dok je El Shaarawy svoj sedmi gol zabio pospremivši jedan odbijanac u bliži kut.

              Palermo-Milan 2-2

              Comment


              • moramo bit hrabri i izdrzat ovu neobecavajucu sezonu

                Comment


                • Rossoneri konačno proradili

                  Fudbaleri Milana savladali su večeras na San Siru ekipu Chieva sa 5:1 u susretu 11. kola italijanske Serie A.

                  Prvo poluvrijeme je bilo zaista odlično, a postignuta su četiri gola. Do vodstva je Milan stigao u 16. minuti kada Urby Emanuelson preciznim udarcem sa preko 20 metara pogađa mrežu Sorrentina za vodstvo od 1:0. Radost domaćih navijača trajala je samo dvije minute. Nakon kornera Luciana, najbolje se u kaznenom prostoru domaćih snalazi Sergio Pellissier koj je pogodio za 1:1.

                  Ipak, u posljednjih deset minuta prvog poluvremena Milan psotiže još dva gola. Prvo je u 36. minuti Ricardo Montolivo gotovo na identičan način kao i Emanuelson savladao gostujućeg golmana, da bi na 3:1 povisio Bojan Krkić u 41. minuti, također preciznim udarcem sa dvadesetak metara za rezultat poluvremena od 3:1.

                  U nastavku utakmice Milan ponovo mnogo bolji. El Sharaawy je imao prvu dobru priliku u nastavku, ali je Sorrentino odbranio njegov pokušaj. Potom je šutirao i Pazzini u vanjski dio mreže, da bi u 75. minuti Milan stigao i do četvrtog gola. Abate je prošao po desnoj strani, ubacio je u sredinu gdje se našao Stephen El Sharaawy kojem nije bilo teško pogoditi prazan gol za ubjedljivih 4:1.

                  Bojan Krkić u 89. minuti imao stopostotnu priliku, no Sorrentino je odbranio, ali u trećoj minuti sudijske nadoknade nakon asistencije El Sharaawyja Pazzini pogađa za konačnih 5:1.

                  Comment


                  • GLI INVINCIBILI (NEPOBEDIVI);58 mečeva bez poraza,od 1991. - 1993. godine

                    Prvih 11:Rossi; Tassotti, Costacurta, Baresi, Maldini; Albertini, Ancelotti, Donadoni, Rijkaard, Gullit, van Basten.

                    Neke od zamena:Boban, Savicevic, Massaro, Papin.

                    Trener:Fabio Capello

                    58 meceva bez poraza... ponadali su se da ce srusiti taj rekord
                    VALENTINO ROSSI #46

                    Comment


                    • Milan-Malaga 1-1



                      Spoiler

                      Comment


                      • Milan nudi El Shaarawyju poboljšani ugovor do 2018. godine

                        Milan je tijekom ovog ljeta prodao niz dotad najboljih svojih nogometaša. Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva su otišli u Paris St. Germain, Antonio Cassano u Inter...

                        Najavljuje se iz Milana nastavak prodaje i tijekom siječnja iduće godine, pa se tako ozbiljno priča o prodaji Robinha i još nekih godinama nagriženih igrača. No, oni mladi i nadareni ostaju na San Siru, pa tako La Gazzetta dello Sport u utorak piše da je klub ponudio poboljšani ugovor 20-godišnjem Stephanu El Shaarawyju.

                        U pitanju je nogometaš koji je nedavno zavrijedio poziv i Cesarea Prandellija u talijansku reprezentaciju, a ove je sezone uvjerljivo najbolji igrač Milana. Uz to, El Shaarawy je i prvi strijelac Serije A sa osam pogodaka u jedanaest nastupa.

                        Milan je navodno ponudio ugovor do 2018. godine, s jačom plaćom od dosadašnje za 200.000 eura. La Gazzetta dello Sport također navodi da je igrač spreman na potpis.

                        Comment


                        • Idemooooooooooo

                          MILAN: Abbiati, De Sciglio, Mexes, Bonera, Constant, Ambrosini, Montolivo, Emanuelson, Boateng, El Shaarawy, Pato.

                          FIORENTINA: Viviano, Roncaglia, Rodriguez, Savic, Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual, Ljajic, Toni.

                          Comment


                          • Milan-Fiorentina 1-3



                            "Fiorentina je odigrala solidno i imala veći posed lopte. Ipak, mi smo ti koji su im poklonili dva gola iz auta i to je nešto neprihvatljivo" rekao je Alegri.

                            Comment


                            • Mekses kod drugog gola... Tako precenjen igrač a jedan od onih sa najvećom platom u Milanu!
                              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                              C'E SOLO L'INTER

                              Comment




                              • Allegriju danas otkaz u Milanu?

                                U ponedjeljak će, piše Corrierre dello Sport, bez posla ostati Milanov trener Massimiliano Allegri.

                                Navodno će se u prostorijama AC Milana održati sastanak čelnih ljudi kako bi se razgovaralo o budućnosti Allegrija na klupi Rossonera.

                                Naravno, ne treba ni sumnjati da je sastanku prethodio Milanov domaći poraz od Fiorentine (1:3), čime se samo klub još više "zavalio", te je sezona, barem kada je Serija A u pitanju, očito izgubljena.

                                Corrierre dello Sport piše da Allegri može pakovati kofere, te da će od danas na San Siru biti slobodno mjesto glavnog trenera.

                                Nije poznato ko bi, ode li Allegri, mogao preuzeti kormilo ovog razljuljanog broda, ali najviše se po medijima provlači Pep Guardiola, bivši trener Barcelone.

                                Comment

                                Working...
                                X