Smijesna cijena. Taj transfer bi trebao da kosta minimum 30 miliona evra s obzirom o kakvom se igracu radi. Ali ocigledno da nije privukao paznju jos nekih klubova kao ni medija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
-
Steta, ali ovo je bilo ocekivano.
Reports in Spain continue to suggest Barcelona will re-sign Gerard Deulofeu, currently on loan at Milan, this summer.
The winger joined the Rossoneri on loan from Everton in January, but the Blaugrana can buy him back for €12m this summer as part of the deal which took him to England.
Coach Vincenzo Montella appeared to hint last night that the Spanish international would leave, declaring “all players are replaceable”.
Now Mundo Deportivo is reporting that Barça will indeed take up their option, and Deulofeu will re-join them after the Under-21 European Championships.
He has managed four goals and three assists in his 17 appearances since moving to San Siro.
Comment
-
Originally posted by ACM Dejan View PostGattuso najverovatnije preuzima mladi tim (primaveru) Milana,sad ce momci da vide sta je cvrsta rukasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostPa i ne bih baš rekao,onaj tim što je trenirao je ispao iz treće lige ove godine čini mi se Ja ne mogu da ga zamislim kao trenera,obožavao sam ga kao igrača zato što je bio kao besni terijer bukvalno je kidao na terenu ali kao trenera tek treba da ga zamislim>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
Comment