Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Smijesna cijena. Taj transfer bi trebao da kosta minimum 30 miliona evra s obzirom o kakvom se igracu radi. Ali ocigledno da nije privukao paznju jos nekih klubova kao ni medija.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
      Strasan posao.

Potroseno oko 60 miliona eura.

Sky reports that Milan have submitted a first €17m bid for Atalanta's Andrea Conti.

Comment

• .....

Keisuke Honda confirms “I’m going to leave Milan after this season”, but “I hope to see you again”.
        Last edited by Rossonero; 22-05-17, 12:40.

Comment

• Comment

• Steta, ali ovo je bilo ocekivano.

Reports in Spain continue to suggest Barcelona will re-sign Gerard Deulofeu, currently on loan at Milan, this summer.

The winger joined the Rossoneri on loan from Everton in January, but the Blaugrana can buy him back for €12m this summer as part of the deal which took him to England.

Coach Vincenzo Montella appeared to hint last night that the Spanish international would leave, declaring “all players are replaceable”.

Now Mundo Deportivo is reporting that Barça will indeed take up their option, and Deulofeu will re-join them after the Under-21 European Championships.

He has managed four goals and three assists in his 17 appearances since moving to San Siro.

Comment

• Milan will close the deal for Kessie on May 30th, when they will meet with Percassi to finalize the move.

Comment

• Gattuso najverovatnije preuzima mladi tim (primaveru) Milana,sad ce momci da vide sta je cvrsta ruka
                >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Originally posted by ACM Dejan View Post
                  Gattuso najverovatnije preuzima mladi tim (primaveru) Milana,sad ce momci da vide sta je cvrsta ruka
                  Pa i ne bih baš rekao,onaj tim što je trenirao je ispao iz treće lige ove godine čini mi se Ja ne mogu da ga zamislim kao trenera,obožavao sam ga kao igrača zato što je bio kao besni terijer bukvalno je kidao na terenu ali kao trenera tek treba da ga zamislim
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Lord Gangara View Post
                    Pa i ne bih baš rekao,onaj tim što je trenirao je ispao iz treće lige ove godine čini mi se Ja ne mogu da ga zamislim kao trenera,obožavao sam ga kao igrača zato što je bio kao besni terijer bukvalno je kidao na terenu ali kao trenera tek treba da ga zamislim
                    Ispali su u trecu ligu,mada su imali najmanje primjenih golova,ali ocajan napad,kako god Rino je zasluzio da dobije sansu.
                    >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Novi dres izgleda jako lepo, klasicni Milan.
                      sigpic

Comment

• Dobri. Imali su fail s grbom grada prije sezonu - dvije.
                        UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Odobravam potez dovodjenja Rina u Primaveru.

Last edited by Rossonero; 25-05-17, 11:47.

Comment

• ....

Gattuso will sign a two-year contract with Milan (Primavera). His assistant coach will be Gigi Riccio.

Comment

• Dogovorili licne uslove sa Moratom, 7.5 miliona godisnje... Javlja Gazeta...
                              Ostaje da se pronadje dogovor sa Realom, oko 60 miliona se pominje

Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока
                              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Draze bi mi bilo da su doveli Keitu, daleko od toga da je Alvaro los igrac.

Comment

Working...
                                X