hahahaha ode i Tasoti kao gratis ni kriv ni duzan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Igraci na koje Alegri racuna za vecerasnju utakmicu protiv Lazia:
Abbiati, Amelia, Coppola, Gabriel, Abate, Constant, De Sciglio, Vergara, Zaccardo, Zapata, Birsa, Cristante, Emanuelson, De Jong, Kakà, Montolivo, Muntari, Poli, Saponara, Balotelli, Matri, Niang, Robinho.
Comment
-
Galliani: Balotelli ne ide nigdje
Iako su se u medijima pojavile informacije da bi napadač Milana Mario Balotelli mogao napustiti klub krajem sezone od toga čini se neće biti ništa.
Jedan od čelnih ljudi ekipe sa San Sira Adriano Galliani rekao je danas da Balotelli nije na prodaju.
"Mario će ostati u Milanu. On je zvijezda ovog tima. Njegov šarm je nevjerovatan, on je svjetska zvijezda, a ono što je najbitnije jeste da ima još dosta ugovora sa Milanom," rekao je Adriano Galliani.
Comment
-
Laziju bod na San Siru!
Milan je tokom kompletnog susreta bio bolji, ali nisu uspjeli stići do tri boda. Prvo poluvrijeme nije donijelo golove, a prvi gol je vrijedilo čekati do 54. minute. Prvi gol po povratku u Milan postigao je Kaka, a gol za vodstvo od 1:0 je bio izuzetan. Ipak, u 72. minuti susreta gol za jedan bod Laziju postiže Ciani.
Milan-Lazio 1-1
Kaka
Comment
-
-
Originally posted by Prototype View PostPirlo im je najveci promasaj, procenili likovi da je on staro gvozdje, msm mozda i jeste al jos uvek nije zardjalo.
Comment
-
Znam da nisu zeleli da mu ponude vise od jednogodisnjeg ugovora i da je tokom one sezone bio kritikovan da nije na svom nivou. Nisu vise verovali u njega. Juve ga uzeo bez razmisljanja i normalno dali mu dirigentsku palicu. Sam je reko da je Juve za njega izazov pre kraj karijere da pokaze da moze igrati jos uvek na visokom nivou. Sto se mene tice a i njega on ce uvek biti rossoner jer najdublji trag je tamo ostavio.
Comment
Comment