Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2019.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad pogledao Nadalafuriozno.
    Idealan scenario, klasik u finaluoduvaće ga Nole.

Comment

• Ako iko moze poene na Nadalov servis da ucini dugim, to je Novak. Nadal je bas agresivan na ovom turniru, odmah napada i pritiska, ali uz dobar ritern.. moze potpuno da se okrene sve. Ali opet, servis Novakov mi je najbitniji..

Comment

• Nadalu nije testirano strpljenje, izdržljivost i kondicija na ovom turniru. Novak je s druge strane nedefinisan.

Btw ako Rafa osvoji AO najopuštenije može da izbleji do MC-a i da sa Mojom vežba ritern pa da se na RG-u i Wimbledonu pojavi kompletan igrač kao Tanos sa svim kamenima beskonačnosti.
        Onda je i 20 slemova malo za njega.
        Last edited by Chiwwi; 24-01-19, 19:14.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
          Nadalu nije testirano strpljenje, izdržljivost i kondicija na ovom turniru. Novak je s druge strane nedefinisan.

Btw ako Rafa osvoji AO najopuštenije može da izbleji do MC-a i da sa Mojom vežba ritern pa da se na RG-u i Wimbledonu pojavi kompletan igrač kao Tanos sa svim kamenima beskonačnosti.
          Onda je i 20 slemova malo za njega.
          Sta god uradio u nedelju, on ce da bleji do sljake tj. ponovo ce da preskoci betonske masterse
          ali za razliku od Rogera on ne kaze otvoreno da preskace turnire, nego je uvek nesto "povredjen"
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

Kako spinuju Rafini navijači ovde na forumu kao Vučić pred izbore.

Samo vas gledam bando jinxerska... Došao je kraj vašim madjijama.
            Spinuju u toj meri da će na kraju i sami poverovati u to što pišu.
            sigpic

Comment

Kako spinuju Rafini navijači ovde na forumu kao Vučić pred izbore.

Samo vas gledam bando jinxerska... Došao je kraj vašim madjijama.

Kao prvo Novak još uvek nije u finalu i treba da po prvi put igra protiv nimalo naivnog igrača. Kao drugo Nadal je zadnji put bio ovako ubedljiv 2010-e, a na AO nije ovako igrao ni kad ga je osvojio. S druge strane Novak nije ni blizu forme sa USO-a a kamoli nešto više. O danu odmora koji Rafa ima više od Noleta i da ne govorim.

Tako da u eventualnom finalu izmedju Novaka i Rafe, Rafa je favorit 60-40 i to samo zbog toga što je ovo Novaku omiljeni turnir.
              Originally posted by Chiwwi View Post
              Nadalu nije testirano strpljenje, izdržljivost i kondicija na ovom turniru. Novak je s druge strane nedefinisan.
              Nema sta da se doda na ovo sto si napisao. Sve receno u principu. Kondicija Nadala nije testirana za razliku od Novaka kod koga znacajno pada nakon 3 sata igre.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Sta god uradio u nedelju, on ce da bleji do sljake tj. ponovo ce da preskoci betonske masterse
                ali za razliku od Rogera on ne kaze otvoreno da preskace turnire, nego je uvek nesto "povredjen"

Rafa bi voleo, da igra sve turnire. Toliko je njemu do tenisa, ali iskreno njegovo tijelo ne može da izdrži sve te velike napore.

I uz minimalni godišnje minimalni broj turnira pola godina je ozljeđen.

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
                  Rafa bi voleo, da igra sve turnire. Toliko je njemu do tenisa, ali iskreno njegovo tijelo ne može da izdrži sve te velike napore.

I uz minimalni godišnje minimalni broj turnira pola godina je ozljeđen.
                  Aha, bio povredjen u Brizbejnu i na onoj egzibiciji, a sad razbija kao da je sljaka u pitanju
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    Nema sta da se doda na ovo sto si napisao. Sve receno u principu. Kondicija Nadala nije testirana za razliku od Novaka kod koga znacajno pada nakon 3 sata igre.
                    NOle i Rafa imajo odličnu kondiciju. Kondicija u njihovim mečeva obično ne presudi jer su obojica uvijek potpuno fizički fit kad je naj bitnije. To je uvijek gladiatorska borba gddje odlučuju 1-2 loptice

Comment

• Jacques, pogledaj zavrsnicu meca protiv Medvedeva gde je Novak od umora par puta posrnuo. Nadal kao sto rekoh nije jos testiran tako da se to zasniva na pretpostavci. I ja sam bio ubedjen da je Novak u odlicnoj kondiciji do te zavrsnice meca sa Medvedevom. Novak u nogama ima mec sa Nadalom do 3 sata gladijatorske borbe. Nadal je nepoznanica jer nije jos testiran kako treba.
                      Last edited by skeptik; 24-01-19, 19:39.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                        Jacques, pogledaj zavrsnicu meca protiv Medvedeva gde je Novak od umora par puta posrnuo. Nadal kao sto rekoh nije jos testiran tako da se to zasniva na pretpostavci. I ja sam bio ubedjen da je Novak u odlicnoj kondiciji do te zavrsnice meca sa Medvedom. Novak u nogama ima mec sa Nadalom do 3 sata gladijatorske borbe. Meni je Nadal nepoznanica.
                        Ljudski je da se posrne poslije 3 sata gladiatorske borbe. Ali Novak je Medvedeva dobio v 4.setu baš na račun bolje kondicije

Comment

• Igrao je on meceve i preko 4h pa nije posrtao. I Nadal bi trebao biti neuperedivo jaci test od Medvedeva sto se tice kondicije.

Comment

• Jel bilo:

Stefanos Tsitsipas press conference (SF) | Australian Open 2019

https://www.youtube.com/watch?v=3eKczOvTixw

Demolirao ga u svakom pogledu.

Comment

• Vi vec vidite Novaka u finalu, a on jos nije odigrao polufinale.Sto se tice eventualnog finala sa Rafom, stvar je jasna.Nadal izgleda bolje na ovom turniru od Novaka.To nije pesimizam, vec realno stanje.Za ovakvog Rafu potreban je Novak iz 2015-te.Da li je Novak u stanju za to, videcemo ako dodje do tog meca.Za sada kako stvari stoje, realno je 3-1 za Rafu u finalu, ali to je Novak, nikada ne znas koja ce se verzija pojaviti.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                                Vi vec vidite Novaka u finalu, a on jos nije odigrao polufinale.
                                Ih, ja ga vidim sa peharom a Rafu sa tacnom

Comment

Working...
                                X