Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< AO 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jao Bože zašto ovaj mora uvek da komentariše, bolje da je Aca na RTS nego ovajKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMiks. View PostJao Bože zašto ovaj mora uvek da komentariše, bolje da je Aca na RTS nego ovaj
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne mozes protiv Novaka u formi uzet na kladicnu ofanzivu i lupanje.
Moras igrat konpletno, duze razmjene, agresiva s osnovne, visok tempo itd...Rafa to zasad nema
Sent from my LG-M250 using Tapatalk- 19 Grand Slams titles (84 titles)
- Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
- Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
- Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
- Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
- The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
- Positive Grand Slam H2H with all big rivals
- Single and double gold medal winner (2008, 2016)
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostO ovome Vam pričam
voli i Nole da ga zašućuri. Ali je batalio na vreme, poslušao Miroljuba Petrovića.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKako se zove ovaj komentator? Malopre kaže uzmite osvežavajuć napitak ipak je toplo u Melburnu, ovde sneg 2 metra
Inače Rafa trenutno be like
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Comment