Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< AO 2019.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ali bh i opet bh
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Rekao bi zao mi Rafe,al ko ga ebe,da je izgubio 3 2 tesno pa da kazes,ovako unistio ga nas
      sigpic

Comment

• Od ovog ne moze bolje...ovo je najsavrsenija partija koju sam gledao..a pamtim i duele Becker-Edberg...
        "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Sad ga lomi.

Comment

• A dobar je Nole kao lebac, pusti i ovu mladjariju da uzmu po koji masters, nije drčan ko Nadal..
            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Nema predaje kod Nadala. Respect.

Comment

• Lakse je ovo nego sto sam ocekivao, izgleda da se ipak pokazalo da Nadal nije ni sa kim igrao do finala, plus je ovo Djokovicevo dvoriste. Inace sam ugasio na pola drugog seta zbog ovog idiota od komentatora, nemam dual audio, a ne volim da gledam na mute.

Comment

• Ovo je sad vec nerealno, Nadal je podigao igru u 3. setu ali ni to ne pomaze, Novak pogadja sve sto zamisli, svaka lopta ide uz liniju. Mislim da ovako nesto jos nije vidjeno u istoriji tenisa.

Comment

• Svaki put mu Nadal čita praznu stranu i ne može da konvertuje.

Comment

• Mora Novak da drzi fokus. Ovde rebrejk Nadala menja tok meca.

Comment

• Gotov je meč. Ne postoji ta teorija u kojoj Novak gubi 3 seta za redom.

Comment

• Onaj fh bi Nadal protiv 99% tura pogodio, ali protiv Djokovica se usere...nabio mu ovaj komplekse

Sent from my MI 6 using Tapatalk
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Mnogo me to nervira. Nemam problem s tim kada ga protivnik nadigra, ali kada sam sebe kanali, haos.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• nemoj me sad novačeeeeee

Comment

• Mora malo sam sebe da pobedjuje Novak. On najviše voli od sebe da gubi na momente. Navikao sam ali znam da dobija.

Comment

Working...
                                X