Originally posted by Cooper
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
-
Valja to poslati kod Khabiba i još par momaka iz Čečenije i Dagestana iz UFC-a i ostalih organizacija, može i Roberto Soldić mašina na jedan event koji bih ja organizovao uz sponzore i pokroviteljske kuće a zvao bi se tipa "masovno lomljenje ... agresivnim NFL igračima".
Mislim da bi bilo gledano, čisto da mu neki izvorni batica iz Dagestana otkine napucanu ruku i da ga bije sa njom u glavu, jedno 45 minuta, dok ovaj ne shvati da sila ne rešava sve i da ima neko jači i od njega.
Pa znaš on krene na obaranje i obori borca i ponada se a ovaj ga okrene. I tako, klinački.
Izbacuj ta govna iz sporta. Hunt je druga priča i ima tu i druga strana, ali child abuse i slično, samo slati u Dagestan na jednomesečni izlet lomljenja napucanih gorila, vratili bi se naučeni redu.
Jednostavno nema opravdanja. Nema. Nema, i nema mesta u sportu za divljake. Ako ti se bije lepo u kavez sa ovim tipovima iz Dagestana, dobiješ po piki lepo i ideš kući srećan što je kavez jer bi ti ovako otkinuo i ruke i noge.Last edited by Cassius Clay; 16-03-19, 01:25.
Comment
-
Ali cudno mi je pomalo sto ovi skandali isplivaju u trenutku kad neko treba da dobije ugovor; tako prosle godine kada je OBJ cekao ugovor, isplivale neke slike njega i neke top ribe u krevetu sa sumnjivim belim prahom, picom i najverovatnije vutrom najjaca stvar- pica
Šalim se, ali jeste najnize moguce da tuces malo dete
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostRay Lewis ubio covjeka i izvukao se... premlatio svaku zenu sa kojom je bio, a oni mu digli spomenik ispred stadiona... lolcina.Last edited by Ol' Dirty Bastard; 16-03-19, 20:00.
Comment
Comment