Originally posted by Bastia33
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
-
https://sport.blic.rs/ostali-sportov...e-foto/28gxtl6 Tomica se igra sa hejterima Cisto da me ne proziva Uros da sam u hibernaciji do Play-offa
Comment
-
Hmmm meni izgleda kao da već drugu-treću sezonu Chiefsi urade jedan fantastičan potez, i onda ga useru sa dva krajnje upitna. Dadoše bogaoca za Clarka samo da bi ga dočekali na ugovoru koji ističe dok ovaj otvoreno hoće Von Miller pare. Ne znam, nisam pametan...
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostMislim da ce Murray biti solidan igrac, jbg Kliffova zelja, mora da ima isplaniran game plan oko njega. Covek ga je jurio dok je ovaj bio jos u srednjoj skoli.
Sad da uzmete sto vise za Rosena, mora bar pik druge runde da se iscima
Ovo se može završiti samo na dva načina - ili ćemo imati Andy Reid&Pat Mahomes situaciju u Arizoni, ili epsko raspadanje i trenera i QB-a kao i cijele franšize.
A što se tiče trejdivanja Rosena, upravo smo izgubili bilo kakvu prednost u pregovorima o bukvalno ce nam timovi sada dolaziti sa ponudama tipa hocete li pik 4 runde ili ga drzite na klupi cijele godine... usrali su motku ali opasno.
I što je najtužnije od svega, tim koji je bio ubjedljivo najgori u footballu prošle sezone se uopšte nije unaprijedio na prvom danu drafta, nismo popravili nijednu rupu. A u offseasonu najjače pojačanje je Jordan Hicks, momak kojem iskoči neki zglob a tijelu svakih par sati dnevno lebtejebo
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostOk to sve stoji, Kyler je opasan prospekt. Ali Bidwell i Keim su ovo odradili na potpuno pogrešan način... Dali su pika treće runde prošle godine kako bi skočili 5 mjesta i uzeli Rosena. Nakon istorijskih truleža na mjestu OC-a i HC-a sada uzimamo QBa drugu godinu za redom. Rosen nam više ne treba, što znači da će njegov ugovor pojesti oko 15mil dead capa. 15 miliona jbt za to se može dovesti all pro igrač.
Ovo se može završiti samo na dva načina - ili ćemo imati Andy Reid&Pat Mahomes situaciju u Arizoni, ili epsko raspadanje i trenera i QB-a kao i cijele franšize.
A što se tiče trejdivanja Rosena, upravo smo izgubili bilo kakvu prednost u pregovorima o bukvalno ce nam timovi sada dolaziti sa ponudama tipa hocete li pik 4 runde ili ga drzite na klupi cijele godine... usrali su motku ali opasno.
I što je najtužnije od svega, tim koji je bio ubjedljivo najgori u footballu prošle sezone se uopšte nije unaprijedio na prvom danu drafta, nismo popravili nijednu rupu. A u offseasonu najjače pojačanje je Jordan Hicks, momak kojem iskoči neki zglob a tijelu svakih par sati dnevno lebtejebo
Definitivno stoji da ste izgubili bilo kakvu pregovaracku moc sto se tice trejda Rosena, mnogo su lose sakrili tu informaciju oko draftovanja Murraya, msm spekulisalo se o tome vec skoro 2-3 meseca. Idealni trejd partner bi bili Broncosi, eventualno Saintsi, Broncosi sa raspadnutim Flaccom i Saintsi sa Breesom koji je poceo da pokazuje svoje godine u playoffu, a i nakon one tekme protiv Cowboysa nije bio vise igrac iz prvog dela sezone.
Ako Tyreek bude bio otpusten, ne bi me cudilo da njega pojurite kao sto su Brownsi uradili sa Huntom, sacekate tu sezonu koju ce verovatno biti suspendovan i imate all pro WRa
Comment
Comment