Jesse James u Detroit kako javljaju. To je i rešena pozicija TE, prilično dobar. McDonald znači glavni TE Steelersa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
Originally posted by Uroš View PostNe znam što sam počeo da gledam NFL, ovaj običan fudbal je tako negledljiv, kao igra Juventus - ATM a ja gledam gde će jbni Bell.
Ansah ide u Buffalo Billse prvo pa posle u New Orleans na preglede. Da li bi to bilo nešto vezano za Alexa Okafora, ko zna. Tj jeste, Okafor unrestricted free agent.
Sta mislis, je l ce moci Juju i James Washington adekvatno zameniti ABa?
Comment
-
Pa nismo nikada videli JuJua na delu samog realno. Jedno su moje želje a i više je igrao slota. Na Brownu je uvek bio double coverage, ali Juju je baš baš mlad i jak je kao medved, i može lagano da istrči preko 30 jardi uz kontakt. Sigurne ruke, videćemo.
Mada mislim da treba još jedna hvatačka opcija makar u obliku Golden Tate-a.
Comment
-
U jbt ‘ladno Brownsi doveli OBJa... i to za pik prve runde ove godine, pik trece runde i safety Jabril Peppers. Top je igrac Peppers, mlad i na rookie ugovoru
Ovo je definitivno znak da ce Giantsi pojuriti QBa (Haskins) u ovom draftu, ili da ce mozda tankovati za sledecu godinu kad ce biti Tua draftovan
Comment
-
Desilo se lol nemoj da bi me neko citirao od nekidan hahaha
Dorsey radi ok posao, ima QB-a na rookie ugovoru pa može sa parama da radi šta hoće. Iz KC-a su ga poslali jer je dijelio lude ugovore, ima tonu dead capa i nije brinuo za cap space. Srećom za Brownse imaju još 4 godine Bakera po ovoj cijeni.
Comment
-
Definitivno su all in dok imaju ove igrace na rookie ugovoru, pogotovo Bakera. A o ovome se pricalo danima, izgleda da je i OBJu prva zelja gde bi voleo da bude trejdovan Klivlend, zbog Landryja prvenstveno.
I konacno se Leveon odlucio gde ce potpisati, NY Jets. Mislim da nije dobio ugovoro koji je zeleo, pogotovo kad se uzme u obzir to da je izgubio oko 15 miliona dolara sto nije uopste igrao prosle godine
Comment
-
Ja ne bih dao Bellu te pare nikada. OBJ eto ga. Svidja mi se odbrana GB-a.
Detroit je uradio ozbiljno bolji posao od Jetsa.
OT Ty Nsekhe to the Bills, Cole Beasley, John Brown WR iz Ravensa deep threat za Josha Allena. C Mitch Morse iz Kansasa u Billse.
Solidan posao, dva hvatača jako solidna, i protekcija za Allena. Frank Gore i LeSean McCoy, dobra jako dobra priča.
Comment
Comment