Zašto jebeno nisu išli malopre na trčanje, zašto onaj rizik imali bi u najmanju ruku prvi daun ako ne i TD trčanjem, baš loša odluka kod 4 downa.. A zašto pa ovi nisu išli na FG, šta je 50 yrd čini mi se da su tu negde bili, imaju jebenog Vinatijerija..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
Dobili Bafalo, Džetse sa ruki qb i sranje ekipama, dobili Minesotu koja se raspada, dobili GB koji nije bio gori poslednjih 10 i više godina, pobedili Indijanapolis ali ne ovaj nego onaj što je počeo sezonu, a Lak je prokinuo tek od week 6, i dobili Kanzas svaka čast, 3 poena, ali kući. Ako budu igrali protiv njih u gostima bez onog Gordona koji je od kako je stigao bio jedna od glavnih opcija i imao najviše jardi, znači ništa impresivno.
Baš sem pobede nad Kaznasom tesne, kući, sezona za zaborav. Dobili su i Hjuston ali to je najgora ekipa u PO po mnogima.
Nema više onog Gronka, onog Edelmana, baš će biti teško Brejdiju.Last edited by Cassius Clay; 06-01-19, 00:07.
Comment
-
U sta se pretvorila OL Coltsa jbt.. oni su igrali kao rasturena banda prvih mjesec dana, pa au poceli da kidaju kad su Coltsi "uprostili" pristup u toku napada... samo slant i samo quick pass i to je sve sto ju Luck i mogao da radi iza OL koja nije mogla dugo da ga pokriva... isto tako, u pocetku je postojao i strah da Luck moze ponovo da povrijedi rame... malo po malo su sirili ofanzivne seme i postepoeno se prilagodjavali i evo danas to je OL koja Lucku ostavlja toliko vremena i prostora da, sto neko rece ovaj moze i sendvic da pojede.
I strasno mi je drago sto je Luck ponovo zdrav i sto rame radi bez problema i sto momak puca od samopouzdanja.
Elem, ja mislim da ce veceras i Seahawksi da prodju dalje. Bice tijesna utakmica, ali ovima prednost zato sto Cowboysi ne funkcionisu bas najbolje protiv mobilnih QB-a.
Comment
-
Kakva su kombinacija Vilson i Loket
Janikovski maši sa 58 yrd i čak se i povredio prilikom šuta, ovo može biti jebeno ako ne može da šutira u nastavku ..Last edited by Lord Aleksoni; 06-01-19, 03:48.
Comment
Comment