Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zašto jebeno nisu išli malopre na trčanje, zašto onaj rizik imali bi u najmanju ruku prvi daun ako ne i TD trčanjem, baš loša odluka kod 4 downa.. A zašto pa ovi nisu išli na FG, šta je 50 yrd čini mi se da su tu negde bili, imaju jebenog Vinatijerija..

Comment

• Dobili Bafalo, Džetse sa ruki qb i sranje ekipama, dobili Minesotu koja se raspada, dobili GB koji nije bio gori poslednjih 10 i više godina, pobedili Indijanapolis ali ne ovaj nego onaj što je počeo sezonu, a Lak je prokinuo tek od week 6, i dobili Kanzas svaka čast, 3 poena, ali kući. Ako budu igrali protiv njih u gostima bez onog Gordona koji je od kako je stigao bio jedna od glavnih opcija i imao najviše jardi, znači ništa impresivno.

Baš sem pobede nad Kaznasom tesne, kući, sezona za zaborav. Dobili su i Hjuston ali to je najgora ekipa u PO po mnogima.

Nema više onog Gronka, onog Edelmana, baš će biti teško Brejdiju.
      Last edited by Cassius Clay; 06-01-19, 00:07.

Comment

• Inače, Pitsburg je imao neke bolesne ofanzivne statistike, jardaže, pa nisu u PO. Statistika ne mora ništa da znači, ali kada NEP postaju nedisciplinovani i ono protiv Majamija, plus to da je i Beličik sam smekšao kao što pričaju, nije tu idila kao pre.

Comment

• U sta se pretvorila OL Coltsa jbt.. oni su igrali kao rasturena banda prvih mjesec dana, pa au poceli da kidaju kad su Coltsi "uprostili" pristup u toku napada... samo slant i samo quick pass i to je sve sto ju Luck i mogao da radi iza OL koja nije mogla dugo da ga pokriva... isto tako, u pocetku je postojao i strah da Luck moze ponovo da povrijedi rame... malo po malo su sirili ofanzivne seme i postepoeno se prilagodjavali i evo danas to je OL koja Lucku ostavlja toliko vremena i prostora da, sto neko rece ovaj moze i sendvic da pojede.

I strasno mi je drago sto je Luck ponovo zdrav i sto rame radi bez problema i sto momak puca od samopouzdanja.

Elem, ja mislim da ce veceras i Seahawksi da prodju dalje. Bice tijesna utakmica, ali ovima prednost zato sto Cowboysi ne funkcionisu bas najbolje protiv mobilnih QB-a.

Comment

• I ja tipujem na Sijetl jer je premalo Amari Kuper i Eliot plus Preskot očajni baca. Vilson sa druge strane... Baš malo šanse imaju Kaubojsi.

Comment

• Jos nije gotovo, previse se opustili Coltsi u drugom poluvremenu

Comment

• Watson imao neke baš glupe odluke sada ali šta da se radi, morao je da proba neku dugačku sad previše je spamovao sa ovim kratkim loptama.. Kako je malopre kod TD Kouti imao sreće da ne bude fambl, previše sreće je imao..

Ide Wilson dalje lagano.

Comment

• Gledaj kako su napuseni Joe Buck i Troy Aikman Kako li ce tek sad Joe da lupeta.

Comment

• Gadno je ono djelovalo...

Comment

• Kakva su kombinacija Vilson i Loket

Janikovski maši sa 58 yrd i čak se i povredio prilikom šuta, ovo može biti jebeno ako ne može da šutira u nastavku ..
                      Last edited by Lord Aleksoni; 06-01-19, 03:48.

Comment

• Tvrdo i ocekivano,nista posebno poluvreme Sijetla a tu su,bice gusto do kraja,deluje da ce kikeri odlucivati videcemo koji za Sijetl
                        sigpic

Comment

• Wilson uzeo stvar u svoje ruke Ne smeju dati Dicksonu da šutira hhaha

Comment

• Kakav car Vilson

Comment

• Siromaha Karsona ne ide probijanje večeras nikako

Comment

• Evo presecene, evo inta

Comment

Working...
                                X