Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< USO 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by torpedo View Post
    Jedino su ovi Rodžerovci bili malo nervozni
    Jos su!
    OVAKO

Comment

Jedino su ovi Rodžerovci bili malo nervozni
      A dobro Bokica malo pecka ali benigno je to.Wolfi je isto dobar momak,imam ja super odnos sa njima.

Comment

• Originally posted by Ivan_PG View Post
        A brt nocas su bas Djokovicevci fini bili,ne znam dje si nasao inspiraciju za onakav post.Imam osjecaj da u tebi cuci potencijal za jednog kvalitetnog forumasa,odavno to tvrdim.Zato se smiri i budi tolerantan.Dusan i svi ostali su spremni da ti daju ruku pomirenja jer su to fini ljudi.
        Taj (dusan) je napisao skracenicu koju sam ja protumacio na moj nacin i posto sam takav po karakteru uzvratio sam sa slicno skracenicom ulepsanom epitetima i brojkama misli to je fer nisam prvi poceo, ako je to sve od "finoce" odma se predajem

Comment

• Treba razlikovati kondiciju od istrosenosti tijela.
          Rafa ce uvijek imati kondicije, i sa 35 ce moci odigrati 3 meca po 4 sata zaredom (GS meca sa danom pauze) jer su mu tako misici i pluca razvijena.
          To je znaci kondicija, sto se kaze kolicina benzina u rezervoaru.Njemu ga nije nestalo, to nije problem.

Naravno, ako imas kondicije ne znaci da svaki mec moras igrati po 4 sata samo zato sto mozes.
          To ostavlja dugorocne posljedice.

Rafa je na ovom US-u poceo osjecati posljedice zadnje 2 sezone vjerovatno.
          On doslovice 2 godine zaredom igra na visokom nivou bez vecih pauza i povreda (izuzetak period poslje AO-a 2018).
          Svaka povreda znaci odmaranje ostatka tijela, pogotovo ako povrijedis nesto po prvi put sto se da 100% zalijeciti.
          On ni u mladjim danima nije ovako vezao 8 GS-ova na dosta visokom nivou.Finale AO17, titula RG17, 1/8 na WB17 i tijesan poraz u 5 setova, titula US17, 1/4 AO18 i predaja, titula RG18, 1/2 WB18 i sad 1/2 US18.

Znacilo bi mu da je osvojio turnir, to bi znacilo 99% ostanak na prvom mjestu i 5-a YEN1, druga sezona sa 2 GS-a zaredom, odbranjen hc slem isl isl.Dosta je tu sitnih achievmenta.
          Vec sam pisao od toga, nema covjeka koji ga je vise zasluzio od ove godine ali jbga, sta je tu je.

VIdjeti sta i kako dalje.AKo nije teza prirode vratiti se turnir ili dva pred WTF i probat zadrzat prvo mjesto, a mozda se i vrati neki sudbinski bumerang pa osvoji WTF.
          AKo ne stigne na to onda potpuno spremanje za A019.
          Last edited by topspinforehand; 07-09-18, 23:53.
          - 19 Grand Slams titles (84 titles)
          - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
          - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
          - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
          - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
          - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
          - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
          - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Kakva je greota sto Tim nije igrao nocas protiv Delpa. Malo mu je falilo da porazi Nadala, a sigurno bi letjelo perje nocas, kako bi se komatili..

Comment

• Meni ne pada na pamet da citam za vreme meca sta pisete, ali zato sutra nece biti povlascenih.
              A vi ne padajte na glupe provokacije, ne vredjajte igrace, a ako neko vredja vasa osecanja imate report dugme.
              Sve stigne do Bojane i mene.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Izlaze na teren
                Ajmo Nolence ubrzaj valja malo i spavati noćas
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Nista gore nego gledati Rafu u bolovima i agoniji. Tuga jedna velika..dokle vise..
                  13/13!

Comment

Jedino su ovi Rodžerovci bili malo nervozni [emoji3]
                    Aj mi ovo objasni...

Sent from my MI 6 using Tapatalk
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Evo tek sada izlaze igraci, a skoro je 1. Mislim da je praksa da ako neko preda, da sledeci igraci dobiju pola sata da se spreme za mec.
                      Niko ne moze ocekivati od tenisera da budu u stanju da svakog trenutka izadju na teren i krenu da igraju.

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
                        Treba razlikovati kondiciju od istrosenosti tijela.
                        Rafa ce uvijek imati kondicije, i sa 35 ce moci odigrati 3 meca po 4 sata zaredom (GS meca sa danom pauze) jer su mu tako misici i pluca razvijena.
                        To je znaci kondicija, sto se kaze kolicina benzina u rezervoaru.Njemu ga nije nestalo, to nije problem.

Naravno, ako imas kondicije ne znaci da svaki mec moras igrati po 4 sata samo zato sto mozes.
                        To ostavlja dugorocne posljedice.

Rafa je na ovom US-u poceo osjecati posljedice zadnje 2 sezone vjerovatno.
                        On doslovice 2 godine zaredom igra na visokom nivou bez vecih pauza i povreda (izuzetak period poslje AO-a 2018).
                        Svaka povreda znaci odmaranje ostatka tijela, pogotovo ako povrijedis nesto po prvi put sto se da 100% zalijeciti.
                        On ni u mladjim danima nije ovako vezao 8 GS-ova na dosta visokom nivou.Finale AO17, titula RG17, 1/8 na WB i tijesan poraz u 5 setova, 1/4 AO18 i predaja, titula RG18,1/2 WB18 i sad 1/2 US18.

Znacilo bi mu da je osvojio turnir, to bi znacilo 99% ostanak na prvom mjestu i 5-a YEN1, druga sezona sa 2 GS-a zaredom, odbranjen hc slem isl isl.Dosta je tu sitnih achievmenta.
                        Vec sam pisao od toga, nema covjeka koji ga je vise zasluzio od ove godine ali jbga, sta je tu je.

VIdjeti sta i kako dalje.AKo nije teza prirode vratiti se turnir ili dva pred WTF i probat zadrzat prvo mjesto, a mozda se i vrati neki sudbinski bumerang pa osvoji WTF.
                        AKo ne stigne na to onda potpuno spremanje za A019.
                        Slažem se da je zaslužio da ovu godinu završi na br.1 Sistem bodovanja je takav - Rodžer propusti šljaku i opet je bio iza Rafe na mizernoj razlici. Novak pola godine ništa ne uradi i zahvaljujući nebranjenju ničega može čak i kao br1 na kraju godine.

Comment

• Idemo Novace.
                          OVAKO

Comment

• Jbg, Novak ima male šanse da osvoji sada. On ovakve prilike redovno propušta.

Comment

• Delpo danas imao muku protiv ranjenog Nadala. Prvi set jedva.
                              Nekako bi ovo sada mogli biti finale prije finala.

Comment

• 78% vlaga 😤

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

Working...