Odmah pocinjemo sa propustenim bl
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< USO 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostA ne znam bas da li je zasluzio.
Odlicna sezona sljake i sem toga polufinale W, polufinale US (predaja) AO koji je bio onako. Ima doduse i masters van sljake.
Nikada to (samo to) nikome nije bilo dovoljno za N1 na kraju godine.
Doduse ne zna se kakvo je stanje sa kolenom. Moze da se vrati vec u Aziji. I onda ako forma bude kao do sada... Ima dobre sanse da se najvise raduje na kraju sezone.
Cak i da zavrsi sad prvi, sto nije nemoguce idalje, to bi bila samo utjesna nagrada.
Naravno, utjesna nagrada je bolja nego nista.- 19 Grand Slams titles (84 titles)
- Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
- Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
- Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
- Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
- The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
- Positive Grand Slam H2H with all big rivals
- Single and double gold medal winner (2008, 2016)
Comment
-
3 je propustio...ajde ne duži NovačeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nijedan Federerov navijač ne treba da brine o tome da li će neko skinuti Fedeksov rekord ili ne. Svaki rekord pads kad tad. Ali njegova ličnost i sama činjenica da jeste najbolji ikada se ne može promeniti. Ovo dolazi od hard core Noletovog navijača.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Prethodni gem...što bi Kronos rekao
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostSad kada Nišikori odigra meč života. Federerovi navijači palčeve drže verovatno. Ne, Bojana, ne mislim samo na tebe. Jer ovaj ludjak ako opet udje u ludjački mod, ode i GS rekord velikog Federera.
Ja mislim da će ga prestići i Nadal i Novak, videćemo.
Nadal takodje, ako bude citav dovoljno dugo.
Novak je na sjajnom putu ka GOAT statusu.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Joker View PostJelenče sojčica, devojčica.. da ne kazem seljančica [emoji3]
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Klasični Kei, nista losiji nije, a gubi 3:0.
Nikad nista on nece osvojiti.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostNijedan Federerov navijač ne treba da brine o tome da li će neko skinuti Fedeksov rekord ili ne. Svaki rekord pads kad tad. Ali njegova ličnost i sama činjenica da jeste najbolji ikada se ne može promeniti. Ovo dolazi od hard core Noletovog navijača.
Tako da, suvišno raspravljati. Uvek će ljudi pričati da je Federer najbolji. Ma koji rezultat GS titula bio.
Comment
Comment