3:1 dobija Esenciju u finalu. Bez brige.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< USO 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lepo sam rekao da Nadal ne moze fizicki da izdrzi citavu sezonu... Ovo je dobro za Noleta i za njegov pohod ka prvom mestu. Dovoljno mu je da pobedi ovde i da osvoji Wtf.. Nadal ce morati vrv da preskoci Peking mozda i Sangaj..
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDosta Dusane i jablane!
U koliko se desi da Djokovic ne osvoji ovaj US, zivi od njega ostati necemo. Tako da samo ostro. Evo ja sam spreman da se zrtvujem za dobrobit svih ostalih.Last edited by Sandugp; 07-09-18, 23:43.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by jablan View PostJa se izvinjavam ali morao sam radi balansa na forumu.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostA brt nocas su bas Djokovicevci fini bili,ne znam dje si nasao inspiraciju za onakav post.Imam osjecaj da u tebi cuci potencijal za jednog kvalitetnog forumasa,odavno to tvrdim.Zato se smiri i budi tolerantan.Dusan i svi ostali su spremni da ti daju ruku pomirenja jer su to fini ljudi.
Kada se Vladan vraća?
To je balansŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostDa Novak toliko "umire" na terenu kao Rafa gdje bi mu bio kraj. Kad igraš na snagu posljedice se pojave prije ili kasnije. Forsira cijelu godinu da slučajno ne prepusti prvu poziciju.
OD prvih 100 igrača na ATP rankingu Rafa ima najmanje odigranih turnira u 2018. Odigrao je i manje turnira od 37 godišnjem Federera.
Ove godine je pametno propustio IW e Miami te CIncinati.
Bilo bi pamento da sad propusti i Azijsku turneju.Last edited by jacques9; 07-09-18, 23:57.
Comment
Comment