Welte nije.
Miami je skroz druga podloga u odnosu na Deco Turf II . Spora jeste ali je odskok niži.
USO istina nikada sporiji i viši odskok..
Taj Pariz je krenuo da se ubrzava od 2016 ,WTF takođe..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US open 2018
Collapse
X
-
Iskreno ja mislim da se Novak odlično snalazi i na brzoj podlozi. Lakše dolazi do vinera, manje se troši. Na riternu uvek nešto napravi.
Leave a comment:
-
Originally posted by Weltschmerz View PostBojana, da li je ova podloga najsličnija onoj u Majamiju?
totalno je nebitno ko je osvojio, po meni su skroz unistili USO, sa ovim krovom, nedostatkom vazduha, usporenom podlogom do maksimuma
Leave a comment:
-
Podloga bi zapravo trebala odgvorati Delpotrovom servisu, ali zaustavljen returnima.
Novaku sigurno više odgovara niži odskok a mislim da u će budućnosti još neki mitovi pasti. Menja igru , to je očito
Leave a comment:
-
Podloga je prespora za Del Potra, on nije mogao nikako da probije Djokovica fh-om, ovo je spori hard koji najvise odgovara Djokovicu i tu nema price.
Leave a comment:
-
To sam i ja napisao u live temi. Delpo je otpocetka meca imao pogresnu taktiku, isao je na duge razmene umesto da juri linije i vinere i tu je utrosio mnogo energije. To je bila njegova jedina sansa, mrsava doduse ali kakva-takva. Nema on snage za mec u 5.setova protiv ovakvog Novaka. Mogao je da uzme taj 2.set kada je bio u naletu ali to bi bilo to. Treba takodje reci i da su podloga i dvoranski uslovi odgovarali Novaku. Sve u svemu Delpo je bio nadigran u potpunosti.
Leave a comment:
-
Brutalno, dominantno, pametno. Bravo, zasluzena titula, vratio se on jos na Wimbledonu, ovo je bio logican nastavak. Meni se cinilo da i cak da je Del Potro dobio drugi set, izgubio bi mec, ne zato sto nije imao snage, nego nije imao jasne ideje sta da radi da bi Novaka nadigrao, a ne sta da radi kad mu igra padne. Sve funkcionira, konacno je nasao mentalnu stabilnost i rezultat je izvestan za takvog sampiona.
Leave a comment:
-
Originally posted by Srkisa View PostNije dovoljno NI,previse je diskutabilno to ako bi Delpo imao snage,tesko da bi imao kondicije,previse njega trosi lupanje tih Fh,neefikasno je,za razliku od Stana koji je u stanju 5h bez problema da lupa tako
Moguce, da je Delpo vec tada bio preumoran da dobije taj i jos 2 seta, ali nisam zelio da se to testira.
Leave a comment:
-
Do prije nekoliko mjeseci slalo ga se u penziju, a on u istoj toj godini osvoji dva Grand slama, te još i kompletira Golden Masters.Kakav lik
Suvišno je da sada pišem nešto previše, jer je uglavnom bio sporan samo drugi set. Iz situacije u kojoj je dominirao i imao sve pod svojom kontrolom, došao je u situaciju da se čupa. Delpo ga nije uspio kvalitetno pritisnuti nakon 4:3, jer je vjerovatno i njega istrošio onaj 20. minutni gem, ali da je smogao snage da ga napadne žestokim intenzitetom, mislim da bi Novak pukao tu jer je odisao priličnom nesigurnošću u razmjenama.
Ipak, ono što njegova igra danas ima jeste izuzetna doza zrelosti, a to potvrđuje sama činjenica da je meč u kojem je imao prilično velike padove u igri poput tog, dobio sa 3:0 . . .
S druge strane, riterniranje, defanziva, bekend iz špage i konačno FORHEND, su me oduševili. Onih nekoliko poena kada je Delpove bombe vraćao na osnovnu liniju i uspijevao iznuditi grešku su remek djelo. Strašno kakav igrač.
Bravo.
EDIT: Pogriješio sam i pomiješao 20. minutni gem sa gemom kada ga je Delpo brejknuo. Moj lapsus. Tu ga je Delpo pritisnuo, ali ga nije mogao slomiti, te je Novak pokazao strašnu mentalnu snagu u situaciji gdje se nije nimalo sigurno osjećao. Bravo. Glavne odlike vrhunskog šampiona prikazane su u tih 20 minutaLast edited by Prle!; 10-09-18, 02:08.
Leave a comment:
-
A na Rg očekujem finale sa Rafom u 5 seta i da naravno Rafa dotakne mrežu u krucijalnom poenu..
Leave a comment:
Leave a comment: