Announcement
Collapse
No announcement yet.
US open 2018
Collapse
X
-
Originally posted by Joker View Post"I have a controversial theory -- I believe the turning point of the match was when Djokovic was talking to the umpire that new balls shouldnt be introduced and called over Delpo to take his opinion. This discussion was very friendly, and it defused the strong competitive energy that Delpo had built up at that time. The score was deuce in the 4-3 20-min long game where Novak was serving. Delpo seemed all set to win the game and the set. However, the friendly discussion distracted him, and he lost the next 2 points quickly in two simple unforced errors. And then couldnt bring that competitive energy back again."
Interesantnih teorija očajnika po netu, a u svakoj po mrvica istine, ali opet..
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View Post
Leave a comment:
-
"I have a controversial theory -- I believe the turning point of the match was when Djokovic was talking to the umpire that new balls shouldnt be introduced and called over Delpo to take his opinion. This discussion was very friendly, and it defused the strong competitive energy that Delpo had built up at that time. The score was deuce in the 4-3 20-min long game where Novak was serving. Delpo seemed all set to win the game and the set. However, the friendly discussion distracted him, and he lost the next 2 points quickly in two simple unforced errors. And then couldnt bring that competitive energy back again."
Interesantnih teorija očajnika po netu, a u svakoj po mrvica istine, ali opet..
Leave a comment:
-
Inače taktički po meni Novak je odigrao perfektan meč. Izvlazio na mrežu, menjao ritam u poenu, dobro se branio , napadao kad treba.
Jedino servis je mogao biti bolji.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Da AO samo za nijansu sporiji od Shangaia.
Mada dosta sada čini se igraju ulogu i vremenski uslovi. Prošle godine Washington bio najbrži od svega što sam gledala,ove ni blizu
Leave a comment:
-
Ja ne spinujem, lepo odgovaram na pitanje
i bez vredjanja, molim te
Ne moze da se poredi Majami i IW, u Majamiju je vlaznost ogromna (kao sto je sad bila u Njujorku), a IW je pustinja
Leave a comment:
-
Ja sam lepo rekla da je niži odskok u Miamiu a ne da je brža od USO,to je naravno eye test , posmatrajući godinama mečeve.
Uporedite Miami odskok sa IW.
A ti bojana nastavi da spinuješ, nije ti lako
Leave a comment:
-
Originally posted by Maxx-a View PostWelte nije.
Miami je skroz druga podloga u odnosu na Deco Turf II . Spora jeste ali je odskok niži.
USO istina nikada sporiji i viši odskok..
Taj Pariz je krenuo da se ubrzava od 2016 ,WTF takođe..
Leave a comment:
-
Ma normalno da se dobro snalazi, ali spori hard je njegova omiljena podloga, moze da udavi protivnika, sve vraca, ovaj jednostavno ne moze da ga probije.
Jedini ko bi mozda mogao da ga probije na ovakvoj podlozi,na sirovu snagu, je Stanimal u svom peaku
Ali sad nesto razmisljam, nekako mi zao Samprasa, da li je ocekivao da ce nekoliko godina posle osvajanja 14.slema da se pojave ovakva 3 ludaka
Leave a comment:
-
Sandu kad je vec pomenu...
Saopstenje WTA... bilo je seksizma od strane Ramosa.
Kakav svet.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Leave a comment:
Leave a comment: