Mislim da nije sudija ovde pustio prednost nego da je pokazao na loptu da je dobar start, a mogao je faul da svira.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2018/2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
-
Pa zar ima neko ko voli njih da gleda?Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Bole oči od gledanja ovakvog Atletika.
Pet godina sam morao glediti slični ako ne i gori United ovo je previše za moju psihu. Izludeću.
Ovom Grizmanu tako treba promena sredine. Novi izazov ako ne želi da se u Madridu učauri i postane puki prosek.
Slabiji su za 50% bez Dijega. Voleli ga il ne, bio rivali ili ne divalj, Brazilski Španac tata ovog tima.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Corea je bas tezak za gledanje, decko se valja cio mec.
Ima on tehniku i to sve ali je je... padavicar. 3 puta je pokusao da izvuce penal u prvih 45 min i to se jos buni svaki put.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Atletiku treba promjena trenera prije svega. Mada je problem sto odlaskom Simeonea posli bi i jos neki igrac. Al oni imaju igrace za totalno kontra stil Simeoneu, meni je zao sto ih Tuhel nije preuzeo, a Simeone odleprsao nedje.
Anyway, VAR opet sjebao, ne treba ono za penal da se sudi.
Plus ne vidjeh taj gol sto je ponisten zbog faula na sredini, al prosle nedelje Hetafe dao gol cisti Barsi i ponisten zbog navodnog faula u sesnaestercu, nidje VARa i svi se pitaju zasto, a veli komentator VAR nije u mogucnosti da razmotri ovu situaciju jer samo sluzi za ofsajde i penale, a ne faulove. :triplefacepalm:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Baka View PostAtletiku treba promjena trenera prije svega. Mada je problem sto odlaskom Simeonea posli bi i jos neki igrac. Al oni imaju igrace za totalno kontra stil Simeoneu, meni je zao sto ih Tuhel nije preuzeo, a Simeone odleprsao nedje.
Anyway, VAR opet sjebao, ne treba ono za penal da se sudi.
Plus ne vidjeh taj gol sto je ponisten zbog faula na sredini, al prosle nedelje Hetafe dao gol cisti Barsi i ponisten zbog navodnog faula u sesnaestercu, nidje VARa i svi se pitaju zasto, a veli komentator VAR nije u mogucnosti da razmotri ovu situaciju jer samo sluzi za ofsajde i penale, a ne faulove. :triplefacepalm:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Zbog čega samo on zna.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostIskreno, ne volim ovaj Atletiko.
Svaki meč mi mučenje za oči. Ružan fudbal igraju sve se svodi na rudarsko kopanje i individualnost Grizmana/Dijega Košte il čekanje prekida da zaprete.
Comment
-
Uvesti pravilo kao u američkom fudbalu. Gol obavezno da se pregleda i ćao. Ne mora glavni, ali sudija u VAR sobi pod obavezno da pregleda celu akciju, a ne kao do sad. Ako je pregledanje snimka uspelo u mnogim sportovima zašto ne bi i u fudbalu. Druga je priča što to nekima ne bi odgovaralo.
Comment
Comment