Announcement

Collapse
No announcement yet.

LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2018/2019

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da nije sudija ovde pustio prednost nego da je pokazao na loptu da je dobar start, a mogao je faul da svira.
    Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Iskreno, ne volim ovaj Atletiko.
      Svaki meč mi mučenje za oči. Ružan fudbal igraju sve se svodi na rudarsko kopanje i individualnost Grizmana/Dijega Košte il čekanje prekida da zaprete.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Comment

• Pa zar ima neko ko voli njih da gleda?
        Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Imaju fanove.
          Kada se setim da su mnogi navijali da United krene po Čola još mi se zavrti u glavi.
          Jedva se otarasili jednog Murinja, ne treba nam još jedan "ubica lepog fudbala".

Comment

• Oni su potrosili dosta novaca na Ariasa, Gelson Martinsa, Lemara i Rodrija, koji su trebali da im poboljsaju ofanzivu, a oni daju jos manje golova nego prosle sezone...

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Comment

• Bole oči od gledanja ovakvog Atletika.
              Pet godina sam morao glediti slični ako ne i gori United ovo je previše za moju psihu. Izludeću.
              Ovom Grizmanu tako treba promena sredine. Novi izazov ako ne želi da se u Madridu učauri i postane puki prosek.
              Slabiji su za 50% bez Dijega. Voleli ga il ne, bio rivali ili ne divalj, Brazilski Španac tata ovog tima.

Comment

• Corea je bas tezak za gledanje, decko se valja cio mec.
                Ima on tehniku i to sve ali je je... padavicar. 3 puta je pokusao da izvuce penal u prvih 45 min i to se jos buni svaki put.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Kakav crni Corea. Ulazi klasa sa brojem 9 i rijesava mec.

Comment

• Atletiku treba promjena trenera prije svega. Mada je problem sto odlaskom Simeonea posli bi i jos neki igrac. Al oni imaju igrace za totalno kontra stil Simeoneu, meni je zao sto ih Tuhel nije preuzeo, a Simeone odleprsao nedje.

Anyway, VAR opet sjebao, ne treba ono za penal da se sudi.

Plus ne vidjeh taj gol sto je ponisten zbog faula na sredini, al prosle nedelje Hetafe dao gol cisti Barsi i ponisten zbog navodnog faula u sesnaestercu, nidje VARa i svi se pitaju zasto, a veli komentator VAR nije u mogucnosti da razmotri ovu situaciju jer samo sluzi za ofsajde i penale, a ne faulove. :triplefacepalm:

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Baka View Post
                      Atletiku treba promjena trenera prije svega. Mada je problem sto odlaskom Simeonea posli bi i jos neki igrac. Al oni imaju igrace za totalno kontra stil Simeoneu, meni je zao sto ih Tuhel nije preuzeo, a Simeone odleprsao nedje.

Anyway, VAR opet sjebao, ne treba ono za penal da se sudi.

Plus ne vidjeh taj gol sto je ponisten zbog faula na sredini, al prosle nedelje Hetafe dao gol cisti Barsi i ponisten zbog navodnog faula u sesnaestercu, nidje VARa i svi se pitaju zasto, a veli komentator VAR nije u mogucnosti da razmotri ovu situaciju jer samo sluzi za ofsajde i penale, a ne faulove. :triplefacepalm:

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
                      Opravdano je poništen gol Atletika. Bio faul na sredini ko kuća neverovatno da je VAR morao doneti procenu kad je arbitar Iglesijas bio na par koraka i nije se oglasio.
                      Zbog čega samo on zna.

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
                        Iskreno, ne volim ovaj Atletiko.
                        Svaki meč mi mučenje za oči. Ružan fudbal igraju sve se svodi na rudarsko kopanje i individualnost Grizmana/Dijega Košte il čekanje prekida da zaprete.

Nekima je to definicija vrhunske taktike u fudbalu.

Comment

• Uvesti pravilo kao u američkom fudbalu. Gol obavezno da se pregleda i ćao. Ne mora glavni, ali sudija u VAR sobi pod obavezno da pregleda celu akciju, a ne kao do sad. Ako je pregledanje snimka uspelo u mnogim sportovima zašto ne bi i u fudbalu. Druga je priča što to nekima ne bi odgovaralo.

Comment

• Slažem se za ovo iznad..

U NFL trener baci zastavicu u teren kada misli da je sumnjiva situacija i pregleda se na snimku a ovde sve zavisi od sudije da li će mu kliknuti da pregleda i time se i dalje krade..

Comment

• Neka im uvedu odredjena pravila. Hoces celendz, nisi u pravu, gubis pravo na jednu izmenu ili tako nesto. Jednostavno nesto mora da se menja, jer VAR-om upravljaju samo sudije i niko osim njih. I sad zbog necije sujete neko ostaje bez bodova ili igraca na terenu.

Comment

• 400-ti gol Čarobnjaka u ligi.
                                DALE 1992-2020
                                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

Working...
                                X