Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Strasnooo!!
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by icetea View Post
      Ko god izgubi bicemo svi prisiljeni da gledamo jos jedan RF avatar.
      Imala sam bolji predlog za avatar da im dam...ali ako ga predložim banovaće me Vladan
      Polako počinje da me hvata nervoza pred meč...a vala valjalo bi i da Simona malo produži svoj meč da se Novak ne pati po suncu
      Last edited by Marija81; 19-08-18, 19:54.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Zika View Post
        Освоили су све, а ипак само по једну женску у животу....трагедија...[emoji3]
        Baš su luzeri.[emoji852]️

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
          Nisam rekao da ću RF avatar da ti izaberem.[emoji41]
          Pa necemo tako,da neces Bokana ili Dzikica onda.Ostacemo pri Federeru to je dio opklade.
          Last edited by E1_PG; 19-08-18, 19:56.

Comment

• Na sve mislis Maro, e to je ta cuvena zenska prakticnost
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
              Pa necemo tako,da neces Bokana ili Dzikica onda.Ostacemo pri Federeruto ke dio opklade.
              Jok more, ja ti biram avatar.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Jok more, ja ti biram avatar.
                Kazi onda koga,nemoj da budes misteriozan.

Comment

Kazi onda koga,nemoj da budes misteriozan.
                  E pa to je mala slatka tajna. [emoji41] Ne boj se, biti će nešto lijepo. [emoji6]
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Podigla igru Kiki, uze brejk, ali da li ce ga i odbraniti...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Podigla igru Kiki, uze brejk, ali da li ce ga i odbraniti...
                      Valjda hoće...
                      Navijam za nju.
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

E pa to je mala slatka tajna. [emoji41] Ne boj se, biti će nešto lijepo. [emoji6]
                        Nema veze ionako neces imat priliku da me nagrdis sa nekim Covicem ili sta sta je vec tvoj pokvarenu um smislio.

Comment

Nema veze ionako neces imat priliku da me nagrdis sa nekim Covicem ili sta sta je vec tvoj pokvarenu um smislio.
                          Ne beri brige, ti si mi omiljeni đetić, biće nešto sasvim prikladno. [emoji41]

Comment

• Simona skrvila završiti u dva seta.

Comment

• Kad pomenuste Fedjine avatare, da iskoristim priliku i pohvalim onaj Chiwwijev. Nerealno zgodan ispao, ali ipak je to gospodin. Nemojte da nas nervira slika najveceg medju ubicama. Mada nece ostati dugo najveci, jer neko od Rafe ili Novaka ce ga 100% prestignuti, ubijedjen sam.

Comment

• Sad je već izvjesno da neće pre 10.30 startati

Comment

Working...