Prelepo vece.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2018.
Collapse
X
-
Draze mi je sto je krakati izgubio.. Nola ce ionako skinuki gace u finalu, ako uopste do njega dodje...
Comment
-
Garbinje ispala od Curenko..cccc
Ma daaaj curo sastavi se vec jednom -.-sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostZnaci, do finala: Dimitrov, Raonic, Cilic. Tacno cemo gledat epsko finale, priliku da se izravna h2h, cijeli stadion za Fedju.. i hladan tus, kompletirani mastersi. Fedja u totalnom murcu pred usoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Kad nastavljaju?
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostKada stane kiša
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostVau [emoji23]
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostPa šta si očekivao da ti kažem [emoji3]
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostPa informaciju kad staje kisa
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
Šalu na stranu evo pogledah na TW još se ne oglašavaju,znači i dalje pada.Računaj bar još sat, jer sve i da stane sada treba vremena da osuše terenŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Hehehe
Nece skoro znaci, smor.
Comment
-
Comment