Doviđenja Kardif. Bomba Babela.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
-
Poslednje kolo ce biti ludnica, ako Cardif dobije sledecu utakmicu kod kuce, Brighton ima Arsenal u gostima. Brighton poslednje kolo docekuje Siti, a Cardif gostuje Junajtedu.
Cardif da je danas pobedio gotovo da bi osigurao sebi opstanak.
Davno nije bila situacija da se do poslednjeg kola ne zna ko ispada/ ko je u top4 i ko je sampion.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 27-04-19, 20:26.
Comment
-
Hoćeš da ostaneš u ligi, a ne možeš da dobiješ prežaljeni Fulam u gostima kad najviše treba. Nego sad juriš pobedu protiv Junajteda u gostima. Nema od toga ništa.
Mora Kardif obe da dobije da bi opstao. Velika sreća za Brajton što se Kardif više raspada od njih, jer je i Brajton sa ovom igrom bio zreo za ispadanje.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostHoćeš da ostaneš u ligi, a ne možeš da dobiješ prežaljeni Fulam u gostima kad najviše treba. Nego sad juriš pobedu protiv Junajteda u gostima. Nema od toga ništa.
Mora Kardif obe da dobije da bi opstao. Velika sreća za Brajton što se Kardif više raspada od njih, jer je i Brajton sa ovom igrom bio zreo za ispadanje.
Takodje Brighton ima gotovo dve nemoguce utakmice, gde pitanje i bod da li mogu da uzmu. Meni su u ovom trenutku 50/50 sanse. Cak mislim da ce Kardif opstati.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Kada bih morao birati više bi voleo predstavnika Velsa videti i dogodine u društvu najboljih nego mrtvi Brajton.
Još mi para oči nedavno izdanje Brajtona u Londonu protiv Spursa kada su svih 90+ minuta igrali neviđeni bunker. Trebaju ti preko bodovi i ti igraš na nularicu od starta. Zato bi voleo videti im ledja.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostImaju Palas kod kuce, ako to dobiju, u poslednjem kolu mogu da opstanu. Sigurno nisu odustali ovim porazom danas...
Takodje Brighton ima gotovo dve nemoguce utakmice, gde pitanje i bod da li mogu da uzmu. Meni su u ovom trenutku 50/50 sanse. Cak mislim da ce Kardif opstati.
Pustiće ih Junajted ili šta? Pošto ne vidim kako 4 boda zaostatka u dve preostale tekme, od kojih je jedna Junajted u gostima može da bude 50-50? Oni mogu da opstanu samo uz neku ludu sreću.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKada bih morao birati više bi voleo predstavnika Velsa videti i dogodine u društvu najboljih nego mrtvi Brajton.
Još mi para oči nedavno izdanje Brajtona u Londonu protiv Spursa kada su svih 90+ minuta igrali neviđeni bunker. Trebaju ti preko bodovi i ti igraš na nularicu od starta. Zato bi voleo videti im ledja.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Brajton je pokazao više ove sezone od Kardifa. Iako se raspadaju u poslednje vreme.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nema teorije ni Palas da dobiju a kamoli Junajted.. Kardif je imao veliku šansu, nisu je iskoristili i to je to od njih u PL.Last edited by DžonDon; 27-04-19, 20:47.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostKako to misliš da dobiju Junajted u gostima? Isti Junajted koji se bori za top4? Brajton je nebitan. Bitno je samo da li može Kardif obe da dobije.
Pustiće ih Junajted ili šta? Pošto ne vidim kako 4 boda zaostatka u dve preostale tekme, od kojih je jedna Junajted u gostima može da bude 50-50? Oni mogu da opstanu samo uz neku ludu sreću.
Comment
Comment