Teško da bi Pulišić mogao da se uporedi sa Sonom i Saneom. Son i Sane imaju bolesne fizikalije prije svega, Pulišić nije taj nivo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Uzeli ga tiho, jedno dve god mladji od Van Dajka, a verujem da neće biti daleko od njega, možda i bolji. Sad mu kreću najjače godine za štopera.
Nije mi jasno samo šta radi Mančester i ko vodi taj klub, ljudi pojma nemaju. Da ti ovako rivali kupe igrače, haos.
Arsenal ima brutalan duo napred, isto ih doveli bez pompe, da imaju odbranu bili bi opasni.
Comment
-
Lol, Urose. Pa mi uzeli Freda i Aleksisa ispred Sitija, i sta? Treba znati koristiti igrace koje imas, ne samo dovoditi. Dobro smo se proveli sa Mikitarijanom i Kagavom koji su vazili za vec izgradjeni top igraci, a Pulisic je kao nesto sure thing sa 20 godina
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostUzeli ga tiho, jedno dve god mladji od Van Dajka, a verujem da neće biti daleko od njega, možda i bolji. Sad mu kreću najjače godine za štopera.
Nije mi jasno samo šta radi Mančester i ko vodi taj klub, ljudi pojma nemaju. Da ti ovako rivali kupe igrače, haos.
Arsenal ima brutalan duo napred, isto ih doveli bez pompe, da imaju odbranu bili bi opasni.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Whiskey View PostTo je tacno. Medjutim, treba nam jos 1 stoper kako god, cahill napusta klub u januaru a luiz vjerovatno na ljeto
Comment
-
Originally posted by Reise View PostTeško da bi Pulišić mogao da se uporedi sa Sonom i Saneom. Son i Sane imaju bolesne fizikalije prije svega, Pulišić nije taj nivo.Last edited by bici; 02-01-19, 17:57.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Jeben posao ceka Pulisica ako bas Azar ode na ljeto.
Ima da bude pod ogromnim pritiskom ali ako Azar ostane onda se mora reci da je sjajno pojacanje. Meni je bas dobar igrac a iz Dortmunda Utd treba da dovede samo Englesko, koliko kosta da kosta
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Veliki potencijal je Pulišić, to je dovoljno da se proba s njim, jedino pitanje je oće li moći da ga ostvari. Ja vjerujem da će igrati stil fudbala koji mu odgovara kod Sarija i da bi zbog toga trebalo pokušati s njim. Zna s loptom, ima i odlične kretnje bez lopte, to je za Sarijev sistem poželjno jer lopta ide samo po zemlji.sigpic
Comment
-
Gan debituje na golu, pojačanje iz Mančester Sitija (10.000.000)konačno dobija šansu. Sve ostalo očekivano, nakon 6 mečeva pauze zbog povrede, vraća se Soareš. IdemoooDa, zanimljivo je da je Kalum Slateri na klupi, još jedan momak iz omladinske škole.
Last edited by DžonDon; 02-01-19, 19:18.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment