Kako su odsekli Salaha i Manea alal im vera
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Danny Rose ubedljivo najslabija karika u Totenhemu i danas i u proslom kolu protiv Watforda. Ni Winks mi se ne svidja.
Gol smesan, Wijnaldumova lopta polako isla ka golu, a Vorm panicno.
Valjda ce biti bolje drugo poluvreme.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Totenhem ništa specijalno, imali su kao neke ozbiljnije napade, ali nijedna šansa iz tih napada...Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Salah u katastrofalnoj formi
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment