A sta da im kaze na to pitanje? Pitanje kao takvo je izuzetno glupo i bezobrazno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Baš odvratno ali to su mediji, Pepa su podjebavali u prvoj sezoni isto.
Murinjo, Konte, Sari. Nisu nijedan pomagali sebi nekim potezima ali ovo je već obrazac postao. S tim da Sari ipak ima načina da se iskobelja, ima LE i FA kup, a u ligi su na bod od četvrtog mjesta. To je odlična situacija s obzirom na skorašnju formu.
Comment
-
Ne verujem da će Roman Abramovič pritegnuti za promenom trenera u tekućoj sezoni. Sigurno će Sari završiti sezonu na klupi Plavaca. Pokušati da spasi šta se spasti može. Ima još prilike za Kupa al mislim da će mu prioritet biti umuvavanje među timove koji će iduće sezone igrati LŠ.
Dal će nastaviti svoju odiseju i naredne godine u Čelsiju upravo će mnogo zavisiti od plasmana na kraju.
Ukoliko ne uđe među 4 neće ga ni osvojeni Kup spasti posla.
Comment
-
Originally posted by jakvuk View PostSvaka čast na ovakvom gaženju. Sari bivši?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Mi zezamo Čelzi, ali Čelzi je jedini top6 tim koji je ove sezone pobedio Siti.
I mora se reći da je bilo baš nesrećno prvo poluvreme. Drugo ne računam, tekma je već bila gotova.
Prvi gol Alonso zaspao u odbrani, Siti uhvatio Čelzi na brzinu kod onog slobodnjaka. Drugi gol je majstorija. Treći je "majstorija" Barklija. Četvrti je Kepa morao bolje da reaguje. Jednostavno dođu takve utakmice kad ništa ne ide kako treba i kad sve što protivnik šutne, na kraju i uđe. Siti je imao 5 šuteva u prvom poluvremenu, a dao je 4 gola.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ajde Vulvsi, pomagajte.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć TapatokaKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment