Haha, sta radi pomocni, tri ofsajda vec propustio da svira.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NSG View PostSteta, sudije ce pokvariti lep mec.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostSta reci????
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Treba se samo pomiriti sa tim.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Salah dao 40 golova na 50 PL meceva. Od toga jedno 10 neregularnih.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Originally posted by Reise View PostNije bila lopta upucena Alisonu, ono je nicija lopta, mogao je mirne duse u ruke da je hvata.
Meni je ovaj Brooks bas zanimljiv, i danas i protiv Junajteda, bas jednostavno igra i dobro se krece.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Reise View PostNije bila lopta upucena Alisonu, ono je nicija lopta, mogao je mirne duse u ruke da je hvata.
A i lopta nije promenila toliko pravac. Namera mu nije bila da ispuca napred, pa lopta očajno skrenula unazad.
Ja da sam sudija, ne bi mu dao da hvata u ruke loptu. Jel to znači da Milner može svaki put da hvata loptu pogrešno na volej ka Allisonu, a ovaj da je hvata?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment