Nisam ocekivao full throttle od samog starta ali sam se ocigledno prevario...Ono sto meni mami osmeh pored ovako dominantne igre je pogled na klupu Liverpula...konacno ima neko i da udje a da ne cupamo kosu i grickamo nokte
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostKoliko se ovaj Klop gubi
Beli medved...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
E moj Antonio, sta si ti sada ovde pokusao?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ko je gluplji btw iako je bio ofsajd, trener Rome ili Pelegrini. Tebra, ne možeš biti rigidan trener, bodovi su važni. Pa ih uigravaj kroz sezonu, start je bitan jbt, ne moraš baš prvu na Enfildu, protiv njih to i ne treba da igraš.
Najgori su treneri koji zacrtaju nešto. Ok hoćeš svoj pečat ali vidi imaš li igrače za to i progresivno ubacuj. Ovo ne bi trebali da igraju ni da je pola sezone, jednostavno ovo se ne igra protiv Liverpula jer očigledno razbijaju to.Last edited by Cassius Clay; 12-08-18, 15:43.
Comment
-
Ovo se uživo odmah videlo da je ofsajd kao kuća.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment