Doveli su ono sto im je falilo. Bas dibro izgledaju i zato sam rekao da su ove godine u zestokoj borbi za titulu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
U pravom trenutku, bravo.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ali kada vidim Klopa kako se raduje ne mogu a da se od srca ne nasmejem. Koliko mi je taj covek harizmatican i simpatican.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostIsti je slucaj i sa jos slabijim Hadersfildom, pa se pomamise i mnogi simpatizeri Celsija.
HTFC,je vrv najtanja igracki ekipa posle Kardifa ,ali imaju za mene odlicnog trenera
WHU ima ozbiljnu ekipu za gornji deo tabele,po meni ima fali jedan pravi spic,tesko ce ici ovo sa Arnautom kao laznom 9-kom
Vidim sad da si napisao jos slabijim HTFC,al opet mislim da je razlika izmedju Haderasfilda i WHU bar 10 pozicijaLast edited by 61563; 12-08-18, 15:33.
Comment
-
-
Kapiram da ce trebati vremena Vest Hemu da se uigraju malo, ali imaju na papiru odlicnu ekipu. Danas su rastimanovani, odbrana im je katastrofalna, ne prate loptu, ne prate igrace, gore ne moze vjerovatno ce se muciti u prvih nekoliko kola ali nakon toga ih ocekujem u gornjem dijelu. Liverpul ih je prosle godine unistio oba puta, dao im osam golova.sigpic
Comment
Comment