Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rogers Cup 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa, mozda ga je i iskulirao

Kakva ludnica na tribinama..

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Samo da kažem da verujem u ono što Kobe Srbin priča [emoji3], ipak on prati te satelite i fjučerse.

Comment

• Comment

• Opet kisa..

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Pa ništa Stefan pogrešno nije rekao, pričali smo o tome ovde i pre nekoliko meseci. A za razliku od njega, meni je kao Grk po defaultu gotivan. Ali da ima problematično ponašanje - ima. Ima i 20 godina doduše, ima još fore da se stabilizuje.

Kakva je situacija s kišom, je l će se igrati večeras?

Comment

• Suše teren onim govnima umesto da stave ceradu.
              Gotov sam ja, odoh na spavanje.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Pocinje za desetak minuta, tako rekose na TV-u.
                Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
                Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
                30 consecutive match wins - Stands alone
                3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
                Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Pa i jest sam ga shvatio ko sala, jer ima debile koji su se "sladili" Grcima kad su ih zadesile elementarne nepogode pre 2 nedelje. Ja nisam takav, to sam hteo da ti kazem.

I veruj da ne preterujem, nisam niti znalac niti ekspert, jednostavno malo vise pratim nize rangiranih turnira i zato znam malo vise o igracima pre nego se probiju ka vrhu. A ozbiljno mislite da je NENAMERNO iskulirao sudiju? Ja eto samo tako zaboravio je da se pozdravi sa sudijom, nema problem. [emoji3]
                  Znam da pratis. Nego kad god se nekome nesto kontrira, taj se uhvati kako prati tenis, turnire, igrace od ne znam kad, pa mislim... uostalom nema veze sta je bilo, vec sta je sada.

Od tog Stefanosovog incidenta proletos, pa da kazemo ovog, da li je imao neki u medjuvremenu, posto ga oboje pratimo?
                  Pa nije. Odrasta valjda, sve je to nornalno za te godine, iako nisu ni svi tinejdzeri isti, ali podjes od sebe pa Novaka koji je imao neke ispade, o Rodzeru da ne govorim
                  Ne valja ako se ostane tamo, u 19-tim, kao sto je Nik, ali njemu je ocigledno i narav takva, e to je vec problem.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Valjda nije kolko sam mu gledao meceve, al eto juce je dokazao svoju klasu.
                    Nadam se da ce napredovati i na tom planu kako odrasta, stvarno nema razloga za ovakve seljacke poteze. Jedno je nervoza, nesoglasiti se sa sudijom, publikom itd itd, al moras na kraju ispostovati i protivnik i sudija i publika, ipak je ovo dzentlmenski sport.

Nisam gledao Rafu protiv Kacanova, neko ko gledao da kaze kakav je bio? Mada kakav bio sve osim titulu je ravno fijaska, ma kolko god bio dobar Cicipas.
                    OVAKO

Comment

• Tesko je ne sloziti se sa Stefanom.. Mali jos nista nije dokazao na terenu da bi se ovako ponasao..

"Sada sam mnogo bolje upoznat sa igrom Novaka Đokovića. Osećao sam veliku dozu samopouzdanja i znao sam da je imao neke probleme sa pojedinim udarcima na meču. Tako da sam čekao i onda sam ga 'uhvatio kao buldog' i izvršio plan", rekao je Cicipas.

Neka ga dohvati sad Nadal i neka bude kao u Barseloni. Vamosss
                      --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Specifican temperament, cinjenica. Cesto se na pauzama izmedju gemova moglo videti da glasno ragovara sa svojim ja ,pa i da peva .Sve se to moze podvesti pod mladalacki nacin ispoljavanja emocija bez neke kontrole I biti simpaticno. Sve se odnosilo na njega samog.

Jedino sto ne volim videti kada se igraci na terenu obracaju jedan durgom sa nekim pokusajem uvreda iz frustracije rezultatom , igrom, npr kao sto je Murray obratio Rosolu, Delpotro Murrayu ,Kyrgios Wawrinki, Wawrinka Tsongi I sl.Tscicipasova carka sa Medvedevim je bila u ovom rangu I dodatno imala jos jednu meni veoma ruznu konotaciju. Nista sto se u njegovom slucaju ne moze popraviti sa godinama , licnost se razvija kroz zivot. A nemam sumnju da ce to I PR dodatno ispolirati ako procene da je potrebno.

Ne verujem da ce se to nesto dugo I pamtiti narocito ako se slicni incidenti prorede. Sport cini se treba nove zvezde da uspesno premosti Fedal korporativnu tenisku eru sa mozda sasvim drugacijim imidzom igraca koji ce je obeleziti.
                        Ima moje dodatne simpatije jer ni za njega nije bilo lakog puta, pozivnica organizatora direktno u glavni zreb jedva da je I bilo, medijske pompa minimalna. Iza ovog uspeha morao je stajati samo posveceni rad.
                        Prosle nedelje Stefanos se udarao snazno reketom u glavu, ove skoro nista od toga. Fascinantna promena stava na terenu se poklopila sa rezultatima koje je napravio . Muratoglu mora biti ponosan.
                        Igracki servis i su i ranije vidjeni kao potencijalna oruzja u igri. Po meni BH je udarac kojim je ove nedelje napravio prevagu . Bez obzira na povremeno lansiranje na tribine , pokazao je varijacije na BH formiranog igraca .Visoki spin na linije I tako gurao protivnike iza osnovne terao na defanzivu , ostajao u poenu defanzivnim ,spustao isti nisko na liniju, snazno I ravno , odigravao voleje na mrezi.
                        Ako u finalu i ne bude u mogunosti da tako igra jer je specijalista za jednorucne Bh preko puta , No1 u konstantno dobroj formi, nece pokvaritii utisak ovog RogersCupa , gde se on igrom postavio kao centralna figura.
                        Mora se dodati da je delom za ovakav showdown zasluzan upravo Djokovic. Tako da ima dodatne simbolike , na slican nacin u nesto drugacijim okolnostima sam Djokovic je na istom turniru pre 11 godina napravio krupan iskorak.

Danas Stefanos puni 20 godina
                        Similis simili gaudet

Comment

• Bravo Maxxa za post
                          Vredan njegove teme, jednog dana
                          (zapamcen)

sigpic

Comment

• Nego, može li Hačanov da zadrži ovaj nivo?
                            Sviđa mi se baš kako igra
                            sigpic

Comment

• Naravno da ne moze on je Rus

Comment

• A htela sam da napisem na kraju....fiksni ne mora da daje misljenje znam sta ce da kaze
                                sigpic

Comment

Working...
                                X