Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rogers Cup 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E svaka ti čast majstore

Nemoguće je ne pobijediti kada onakva ljepotica navija za tebe
    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Ciciban sa 100 života.

Comment

• Gleaj debila nije se pozdravio sa sudijom, ko da mu je on kriv sto je ovaj ostao bez celendza u tB-u
        OVAKO

Comment

• Decko je u glavi stena,samo da nastavi da radi i da je ozbiljan bice veliko ime,svaka cast

Comment

• Cicipas

Anderson neka se bodri sada u Juznojafrici, smarac.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Apsolitno neocekivano, ali svaka cast

Sent from my MI 6 using Tapatalk
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Čoknuo je i on napokon, uprskao je onu prvu meč loptu duplom greskom, a nisam siguran je li imao i jednu prije. Nije od kamena.

Inace, 15 aviona je prolecelo tokom meca, koja je ono muka.

Comment

• Neverovatan je!
                  I ajd sto je psihicki stabilan i jak, nego i fizicki, uopste nema neke padove i krize u toku meceva. Svaka cast momce!

Neces ti meni sedeti vise nikada na klupi, makar i ne igrao taj turnir -.-
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bravo.

Last edited by icetea; 11-08-18, 23:03.
                    -To define is to limit.

Comment

• A SK se odmah isključio, strasno.

Od toliko kanala, Stephens stavili na SK5, alal im.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Koliko je linija pogodio u kritičnim trenucima, je li brojao neko?

Comment

• Da i to vec toliko puta pogodi da ne verujem da je slucajnost,Bh paralela ga nikad ne izda kad je gusto

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Gleaj debila nije se pozdravio sa sudijom, ko da mu je on kriv sto je ovaj ostao bez celendza u tB-u
                            Ciciban? Nadam se da nije on. Juče ga spasile sudije, danas sve ok, ako je on i još je dobio meč onda je odvratniji nego sam mislio, svakako skakuće kao po jajima i pravi 10 prestupa po setu a viknu mu po 1-2.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                              Ciciban? Nadam se da nije on. Juče ga spasile sudije, danas sve ok, ako je on i još je dobio meč onda je odvratniji nego sam mislio, svakako skakuće kao po jajima i pravi 10 prestupa po setu a viknu mu po 1-2.
                              Ma na njega sam mislio, pozdravio se sa Kevinom i smesta krenuo da slavi ka tribinama, retko odvratan potez. Udzes u finalu Mastersa po prvi put u karijeri i ne pozdravis se sa sudijom jer je napravio ispravak kod 6-6 u tb-a, i to naravno bila ispravna odluka. Ko da mu je Lihtenstajn kriv sto je ostao bez challenga, boze sacuvaj.

Govorio sam o Cicipasa i ranije, mislim u Barseloni bilo kad su ga prvi ovde neki primetili, da je bas antipatican lik i da mu se cesto dogadja da se svadja bez ikakve potrebe kad ga ne ide. Sve je lepo sto je uradio, dobro igra, sve je to ok ali ako se ovako ponasa nece ga niko voleti.
                              OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                                Ma na njega sam mislio, pozdravio se sa Kevinom i smesta krenuo da slavi ka tribinama, retko odvratan potez. Udzes u finalu Mastersa po prvi put u karijeri i ne pozdravis se sa sudijom jer je napravio ispravak kod 6-6 u tb-a, i to naravno bila ispravna odluka. Ko da mu je Lihtenstajn kriv sto je ostao bez challenga, boze sacuvaj.

Govorio sam o Cicipasa i ranije, mislim u Barseloni bilo kad su ga prvi ovde neki primetili, da je bas antipatican lik i da mu se cesto dogadja da se svadja bez ikakve potrebe kad ga ne ide. Sve je lepo sto je uradio, dobro igra, sve je to ok ali ako se ovako ponasa nece ga niko voleti.
                                Dobro, pogresio je, ali ima samo 19 godina. Ne treba preterivari.

Comment

Working...
                                X