Treba zavrnuti slavinu i jednima i drugima pa da vidis kako ce da prave igrace za reprezentaciju,a ne da teras trenera koji pravi igrace samo zato sto nije tvoj politicki istomisljenik.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Priča se da su"emisari" KKP obletali po svlačionici igrače (koliko u tome ima istine nznm) ali to i razna twiter objave, sajtovi koji zbog klika objave svašta su mogli da poremete i igrače i atmosferu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by nebitan View PostPriča se da su"emisari" KKP obletali po svlačionici igrače (koliko u tome ima istine nznm) ali to i razna twiter objave, sajtovi koji zbog klika objave svašta su mogli da poremete i igrače i atmosferu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 1
Comment
-
Danilović mora da ode iz Košarkaškog saveza pre Kokoškova
https://nova.rs/sport/kosarka/igor-k...rag-danilovic/
- Likes 2
Comment
-
U tom slucaju Danilovic morada ode kao i selektor koji o tome cuti! Nije mi jasno zbog cega se prljav ves stalno gura pod tepih,izadjite kazite sta se desava pa da resavamo problem. . . Ako je skup reprezentativaca bio pijaca na kojoj se kk partizan cenka,kibicuje ugovara dolazak igraca onda smo u ogromnom problemuNa celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
The Dallas Mavericks are targeting Fenerbahce head coach Igor Kokoskov to join Jason Kidd’s coaching staff, per league ****. Kokoskov won EuroBasket 2017 with Luka Doncic as the Slovenian national team head coach.
Comment
-
Znate, gubitak života nekog mladog uvek vuče posebnu tugu, kako to mlad, sportista a da doživi ovakav kraj? Ne razumem.
Pokoj ti duši, Stevane. Porodici i prijateljima saučešće.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pešićev spisak za Slovake: Micić, Nedović, Petrušev...
https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/pesicev-spisak-za-slovake-micic-nedovic-petrusev/412214
Na Pešićevom spisku su:
Dragan Apić (Zjelona Gora), Dalibor Ilić (Igokea), Aleksa Radanov (Igokea), Aleksa Avramović (Partizan), Marko Jagodić-Kuridža (Budućnost), Dušan Ristić (Fuenlabrada), Dušan Beslać (Vojvodina), Nikola Jović (Mega Mozzart), Boriša Simanić (Mega Mozzart), Nemanja Dangubić (Partizan), Balša Koprivica (Partizan), Alen Smailagić (Partizan), Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Vasilije Micić (Anadolu Efes), Dejan Todorović (Tenerife), Radovan Đoković (Borac), Nemanja Nedović (Panatinaikos), Uroš Trifunović (Partizan), Nikola Đurišić (Mega Mozzart), Jovan Novak (Fuenlabrada), Aleksa Uskoković (Mega Mozzart), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Filip Petrušev (Anadolu Efes), Rade Zagorac (Partizan).
Comment
Comment