Upravo tako, pismeniji, školovaniji, i što ne reći, bolji igrač od Lučića, ove sezone i od Kalinića.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije on diletant kao prethodni selektor. O prepisivanju se vidi po tome što ozbiljno razmišlja o Kaminskom, što prethodnom amateru nije padalo na pamet, i ozbiljno se suprotstavljao nastupu naturalizovanih ili igrača sa srpskim korenima a stranim pasošem.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Prethdni selektor je (po meni) bio u pravu kada je odlučio da odstrani Micova, sve i da nije bio u pravu on ima instrument pravo da donese odluku u skladu sa svojim stavom i svojom odgovornošću. To se i najmanje osetilo na poziciji br 3 gde imamo i Lučića i drkoša i gde je i imonović mogao da igra.Novi selektor, nove mogućnosti, nove šanse, samo zavisi kako će ko iskoristiti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostNa poziciji 3 bih forsirao Kalinica i Lucica, a kada Kalina ode na 4 u opticaj bih ubacio Dejana Todorovica. 25 godina...vreme je.
nemamo mladih igrača,moze i Todorovic,Avramovic. . ima mesta. . .nece vise Bircevici Mačvani Stimci i Raduljice i Simonovici zauzimati mesta . . .
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostSimanić mora biti pozvan!
nemamo mladih igrača,moze i Todorovic,Avramovic. . ima mesta. . .nece vise Bircevici Mačvani Stimci i Raduljice i Simonovici zauzimati mesta . . .
Comment
-
Kao što pojedinci spočitavaju sve i svašta Simonu, Birči, Mačvanu, Štimari i ostalim grešnicima zar stvarno mislite da će vaša velika očekivanja ispuniti neki Todorović ili Avramović. Hoće al na "prvu loptu". Prva loša partija, greška biće teranja u q i pozivanje na linč.
Ovo je tako sve DEJA VU.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostUpravo tako, pismeniji, školovaniji, i što ne reći, bolji igrač od Lučića, ove sezone i od Kalinića.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostAko mislis na Dzenkinsa on nije stranac.Last edited by Chiwwi; 04-12-19, 09:32.
Comment
Comment