Kad je neko vrhunski selektor onda mu upadne i generacija u med,imao je i Zeljko Obradovic jos bolje igrace za olimpijadu 2000. i EP u Srbiji pa nismo dosli do polufinala,ispali na EP u 1/8 finala,sto naravno ne znaci da je Obradovic los selektor,ne mogu se uvek praviti vrhunski rezultati,ima mnogo kvalitetnih reprezentacija koje mogu da nas pobede ako ne budemo imali svoj dan a njih krene kao recimo Slovenija na EP,mada bi i njih dobili da smo jednog zdravog plejmejkera.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostDjordjevicu je upala generacija u med i to je to,nista spektakularno, ne moze reci da je uzeo zlato, pa cak ni obicnu ligu...Tako da..
Koji smo bili favoriti 2014, 2015 i 2016 pre pocetka takmicenja i, zakljucak...?
Nikako da objasnis kakve veze ima liga sa treniranjem reprezentacije?
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostZar Duda nije imao istu generaciju i, zakljucak...?
Koji smo bili favoriti 2014, 2015 i 2016 pre pocetka takmicenja i, zakljucak...?
Nikako da objasnis kakve veze ima liga sa treniranjem reprezentacije?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKoliko Macvan i Teo zaborave kosarke za godinu dana neigranja toliko Simana za civota nece nauciti.
Gde je receno da su oni zaboravili kosarku ako su godinu dana imali fazu rehabilitacije, odnosno rekreacije ?
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostNe bih bio baš tako brzoplet u zahvaljivanju stručnjaku.
Šta god ja mislio o njegovom izboru pozivanih igrača,
ti ne možeš naći neki veći autoritet da radi kao trener seniorke reprezentacije Srbije.
Evo hajde da razmislimo o tome.
Duda penzija, Žoc je u zenitu karijere i ne pada mu na pamet da radi više taj posao,
Kari isto tako penzija.
Nema trenera koji su tu Đorđevićevih godina i da hoće da rade jedan nezahvalan posao,
i pritom da imaju autoritet, potkrepljen igračkom veličinom.
Ja lično ne znam ko bi mogao da bude taj.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostKad je neko vrhunski selektor onda mu upadne i generacija u med,imao je i Zeljko Obradovic jos bolje igrace za olimpijadu 2000. i EP u Srbiji pa nismo dosli do polufinala,ispali na EP u 1/8 finala,sto naravno ne znaci da je Obradovic los selektor,ne mogu se uvek praviti vrhunski rezultati,ima mnogo kvalitetnih reprezentacija koje mogu da nas pobede ako ne budemo imali svoj dan a njih krene kao recimo Slovenija na EP,mada bi i njih dobili da smo jednog zdravog plejmejkera.
Comment
-
Pancev ti i ja se slazemo da se ni u cemu ne slazemo tako da nema potrebe da me citiras. Ne znam odakle izvlacis mrznju prema jednim od najboljih srpskih igraca i selektora u nasoj istoriji,ali mora da te to jede svakog dana cim si toliko aktivan da to ispoljis na internetu.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostSaša Obradovic...Kokoskov....
Originally posted by Mihajlo10 View PostPancev ti i ja se slazemo da se ni u cemu ne slazemo tako da nema potrebe da me citiras. Ne znam odakle izvlacis mrznju prema jednim od najboljih srpskih igraca i selektora u nasoj istoriji,ali mora da te to jede svakog dana cim si toliko aktivan da to ispoljis na internetu.
On će možda to postati u nekoj budućnosti.
Imale su reprezentacije za koje smo mi navijali mnogo boljih selektora.
Proveri.
Od sedamdesetih kada počinju značajni naši uspesi pa do danas.Last edited by Jaqen Hghar; 07-08-19, 17:43.
Comment
Comment