simanic ako nije zasluzio da pokusa da izbori mesto ,da uci od iskusnijih kao nejveci talenat na toj poziciji onda neka ...neko Bircevic ide ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostMa za ovo se slažem, ali pokušavam da nađem rezon u glavi Đorđevića takvom izboru.
Pa....moguće za Simanića, stvarno....nisam o tome razmišljao. Bolje sigurno Simanić nego igrač koji nije igrao 365 dana košarku.
Da se nadovežem i na Grofa, moje mišljenje je da je pucanje u noge voditi na takav turnir samo jednu prirodnu četvorku. I daj Bože da mu ne padne ta ideja sa Simonovićem, da krpi deficit trojkom koja može da se nategne na četiri. Pomozi Bože.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostHvala i Bogu što nemamo nijedno zlato otkako on vodi reprezentaciju."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostŠto je potpuno ok, jer je ipak on selektor i valjda ima slobodu izbora. Hvala Bogu pa Saletu nije samo kosarkasko umece reper za 12. Hvala Bogu pa se drzi i nekog kodeska ponasanja kakvo treba da ima jedan sportista, reprezentativac drzave.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostKakav efekat proizvode Kalinini twitovi, moze se videti i na ovom forumu....kakav li onda efekat prave na atmosferu u timu?
Drk afera mu samo dodje kao slag na tortu.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
A ko ste vi da osporavate odluke Saleta Djordjevica,moze da vam se ne svidja odluka ali je on selektor,pravi vrhunske rezultate jedno polufinale,tri finala,od toga bar dva od tri su maksimum maksimuma,mada ja mislim i da je ovo trece bilo maksimum s obzirom da nam falila cela prva petorka i dobar deo druge,takve rezultate ni Zeljko Obradovic ne bi mogao da ponovi,najbolji trener u Evropi.Ne postoji nijedan razlog da se ne veruje u izbor Djordjevica sem ako nisi agresivni Zvezdas pa ti je mrzak svako ko ima dodirnih tacaka sa Partizanom ili ako si Hrvat pa se secas njegove trojke u zadnjoj sekundi.
Comment
-
Uvek sam navijao za Srbiju i Zvezdu, sad mi se sve gadi zbog ove vlasti,na minimimu sam, ali i dalje navijam3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Da povede Gagica i Covica jr opet bih maksimalno podrzavao reprezentaciju pa makar i sam psiho igrao krilo.
Edit: vec smo imali prilike da vidimo kako igra odbranuLast edited by Indigo; 03-07-19, 23:59.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment