Originally posted by L a z a R
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostA kada pljujes svoj narod? Sta je to?
i da ti kazem nesto ..taj Kalinic je veci SRBIN OD TEBE! to zapamti
Comment
-
Dosta sta bih rekao sad o toj temi,ali nije ovo tema za to. Mozemo na pricaonicu ili pomracenje da nastavimo. Nema poente vise o tome pisati ovde i zagadjivati temu.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Originally posted by darko pancev View Postko pljuje svoj narod? Kalinic koji ti je doneo toliko medalja?..Kosovo iozgubleno ? jok i nije nemojte da se pravite blesavi ,covek je rekao sta misli i to jeste tacno ...zameram mu na onom klipu i sto je ispao glup ...izvinuo se svima i to je t ...ziv je covek gresi ...
i da ti kazem nesto ..taj Kalinic je veci SRBIN OD TEBE! to zapamtiSamo sam cekao ko ce da ubaci to u odgovor. Cestitke, prvi si.
Kalinic pljuje po svom narodu, Kalinic koji je doneo toliko medalja, Kalinic koji smatra da bi Srbin uradio tacno ono kao u vicu kad se popne na Ajfelovu kulu, Kalinic koji nikada nije video da neke stvari rade Englezi i ostali. Da, taj Kalinic pljuje po svom narodu.
Izvinuo se svima? Uh, mora da ga zesce zajebavaju ledja sada.Last edited by Mr. Wolf; 03-07-19, 13:52.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostSto se mene tice svako ko osporava Djordjevica posle svih rezultata koje je u kosarci postigao kao igrac i selektor je neznalica,provokator i preporucio bih im neku drugu temu posto kosarka nije za njih.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostPoslednja opomena i za tebe
Odavno sam napisao da im svima nedostaje poprilicno skole, ali evo da dodam i kucnog vaspitanja da bi mogli da budu silni kao sto jesu i da sa punim pravom dele lekcije iz morala.
I jos da dodam. Mnogima iz njegove generacije je reprezentacija bila odskocna daska za karijeru. Njemu se to nastvilo, jer da mu nije reprezentacije i rezultata, nakon pocetnih (i ne samo pocetnih, vec i narednih) klupskih 'uspeha' mogao bi da trazi uhlebljenje u Rumuniji.Last edited by Grof; 03-07-19, 14:52.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postkao igrac kapa dole kao trener nula! ko imalo poznaje kosarku zna da je stvarni selektor odnosno mozak reprezentacije Jovica Antonic ...toliko i nema potrebae da se oglasavam povodom polu trenera kakav je Djordjevic ...
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postko pljuje svoj narod? Kalinic koji ti je doneo toliko medalja?..Kosovo iozgubleno ? jok i nije nemojte da se pravite blesavi ,covek je rekao sta misli i to jeste tacno ...zameram mu na onom klipu i sto je ispao glup ...izvinuo se svima i to je t ...ziv je covek gresi ...
i da ti kazem nesto ..taj Kalinic je veci SRBIN OD TEBE! to zapamti
Ta preambula malo više jebe i političare koji bi rado dali Kosovo da ih Merkel, Makron i slični pomaze po glavi kao kakve kućne ljubimce.
Dakle javna ličnost a to su i sportiti moraju da vode računa šta će da pričaju, pišu, urade jer to ima posebnu težinu i u domovini i u svetu.Last edited by nebitan; 03-07-19, 16:04.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment