Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u košarci

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mmajstor View Post
    Pa vrlo je dobro ljudima poznato koliko je vrhunskih igraca izaslo iz Orlandine, a koliko iz Crvene Zvezde i FMPa. Da li je potrebno nesto dalje da pricamo o coveku koji radi takve stvari a onda se u medijima proserava o interesu domace kosarke?

Oces da kazes da su svi ovi igraci u FMPu ludi?
    Auuu brate pa otisao je Stojakovic iz Zvezde pa uspeo, pa Tarlac, pa i Gurovic pa i Bodiroga u Italiju,pa su nekako uspeli....Stvarno preterujes vise sa tom pricom. Orlandina je smesan klub ali su dali sansu mladima u prvoj ligi sa velikom minutazom,to nigde ne bi dobili.

Za boldovano, mislim da vecina jeste... Dobric i Guduric su dosli da kazem skoro kao formirani igraci i dominirali su KLS ligom, ne ABA ligom...Barsa B igra drugu spansku ligu..FMP treba igrati ABA2 i KLS i tamo da se razvijaju i dobiju poene u rukama... i to mladi igraci...Ovako mogu otici u bilo koji ABA klub, isto mu dodje, sem sto Cova uzima zasluge a realnost jeste da je iz FMP u CZ dosli samo Tejic, Rebic i Lazic... ) Kad bi znao sta je razvojni tim, lakse bi razumeo sta ti pricam, ovo je skoro isto kao da si na pozajmici...samo tu placamo i Sesliju i Bursaca itd itd...bez ikakve potrebe...

Sad Cova je to sve napravio basket land,a mi kao klub to ne mozemo...jes kako da nou....ali dobro, misli kako hoces..
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Voja nije želeo da ostane ovde, kao i mnogi drugi ... koliko samo kadeta ode svake godine iz Srbije.
      Obično se sele čitave porodice tih momaka, nije to do menadžera kao što se obično misli ... ne može on
      nikog da natera da ide tamo gde ne želi. Mladi odlaze iz ove zemlje, i to oni najbolji.
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
        Auuu brate pa otisao je Stojakovic iz Zvezde pa uspeo, pa Tarlac, pa i Gurovic pa i Bodiroga u Italiju,pa su nekako uspeli....Stvarno preterujes vise sa tom pricom. Orlandina je smesan klub ali su dali sansu mladima u prvoj ligi sa velikom minutazom,to nigde ne bi dobili.
        Ne znam sto pominjes navedene igrace u kontekstu ove price? Oni su takav kvalitet da bi uspeli gde god da su se razvijali, sto je bilo upitno za Srbiju iz razloga sto su to bile ratne godine pod sankcijama gde igraci nisu imali ni za jogurt, pa je jedino razumno resenje bio odlazak u inostranstvo. Grcka je bila prepravljena nasim igracima i trenerima.
        Danas je to potpuno druga i neuporediva situacija, Zvezda je pre 3 godine bila Evroligas sa razvojnim timom u ABA ligi koji je izbacio takve velicine kao sto je jedan Teodosic, pa situacija gde ti takav klub gde si odrastao nudi profesionalni ugovor na 4 godine, bi trebalo da bude san za svakog mladog igraca. On ako je suvi kvalitet uspesce i u toj Orlandini kao sto bi uspeo i u Zvezdi, dok je manja sansa da propadne u Zvezdi nego sto ce propasti u anonimnoj Orlandini.....sa 21 godinom gde je bio Guduric i sta je igrao, a gde je on?

Mozda to na kraju i dobro ispadne za njega, ali jos jednom - nemoj se Savicu proseravati, sto je bila i poenta inicijalnog posta a ne da li ce Voja uspesti ili ne. Koliko svi znamo Savic je bio izricito za to da ga odvede i ne samo to, nego po kojoj ceni je otisao? Da li on radi dobro ili lose za srpsku kosarku, ako ovde neko odskoluje igraca kroz sve mladje kategorije, i onda on dodje i pokupi ga za 10 hiljada evra? Klasicno lesinarski.

Comment

• Savić je na silu odveo Voju, a FIBA i Zoran Radović su krivi za mizerno obeštećenje ...
          kliše, uvek su nam drugi krivi za sve i svašta. Čović nam to redovno servira ...
          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Nije bitno ko je kriv za obestecenje....bitno je dal je efekat u korist ili na stetu domace kosarke. Ako je na stetu, zbog cega Savic daje ovakav intervju kada je on direktan ucesnik u dogadjaju koji je na stetu domace kosarke? Ako to opravdavate ispada po vasem vidjenju da nijedan vise vrhunski igrac ne moze izaci iz Srbije, sto je nebuloza samo takva imajuci u vidu cinjenice.

Ako se toliko brine za domacu kosarku sta je on to uradio za nju nakon svoje igracke karijere? Vidimo sta je uradio kao menadzer i zato kazem da je ispao nevidjeni ljigavac sa ovim intervjuom. Pa on je covek postao bizMismen i preduzimac.

Comment

• Savic je loš čovek! Sa par strana sam čuo to

Comment

• Je l' ti nisi za ostajanje mladih igrača u domaćoj ligi ili nisi za ostajanje mladih igrača u ovakvoj domaćoj ligi? Fegi[emoji769][emoji41]
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Čovek je izneo svoje mišljenje ...

Deca nam rano idu u inostranstvo, sa 14, 15, 16 godina?

- A kome da ih ostaviš? Kom klubu? Kojem gazdi? Nekad smo imali Vršac, danas Dinamik i Borac, ali... Sve najbolje mislim i o Zvezdi i Partizanu,
                  mada potpuno shvatam roditelje kad odlučuju i donose odluku o tome šta je bolje za njihovu decu i gde da se školuju.
                  Jokić i Dončić veću šansu da igraju i razvijaju se imaju u NBA nego u Evropi. E, to je tragično.
                  jasno kao dan ...

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                    Čovek je izneo svoje mišljenje ...

jasno kao dan ...
                    Kom klubu? Zvezdi. Kom gazdi? Pa nije on rob pa da ima gazdu. Nekad smo imali Vrsac, a danas su kao i Zvezda, FMP i Partizan ispod tog Vrsca?
                    Nikad, ali nikad nije izjavio da je savetovao roditelje da je najbolje za razvitak njihovog 17-godisnjeg deteta jeste ostanak u Zvezdi. Stavise mislim da je davao kontra izjave tada, i da je on znacajno ucestvovao u toj odluci. I ok, to je njegovo misljenje, verovatno je nesto i zaradio, ali onda brate ovakvi folirantski intervjui stvarno iritiraju.

Comment

• Majstore, samo bu.... ostaju u zemlji nepismenih stranackih botova, udbe i njenih agenata i ostale stoke koja je avanzovala na sve moguce funkcije....Ne znam sta se pravis lud, iz ove vukojebine ne mogu otici samo neki gorstaci kao sto su Simanici koji mogu i dalje da puse pricu o zvezdastvu. Brdo igraca mladih je otislo i treba da odu, ne mogu svi da igrajuu u par klubova i cekaju sansu dal ce ih coki ili misko pogledati...

Savic je los covek, Nole je los covek,Salo, Dulo, Dejo...alal Vam vera na takvim recima...Velicine srpstva su Darko, Cova, Pekovic, Limar itd...

Vrsac je ugasen namerno kao i Vojvodina, kao i KG dok je trajala politicka patkometrija...Samo lud covek bi ostao ovde da zivi a ne da ode u Ameriku, Italiju,Nemacku itd...ne zbog PARA I EVROLIGE...vec zbog ostalih stvari koje su sve samo nisu sportske...Jos malo pa ce u Srbiji ostati samo talog....taloga..
                      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                      2× German League champion (2018, 2019)
                      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Vec si par puta upozoren za to "mi" "vi" "oni"...pricaj konkretno, a sa manje tih standardnih sociopolitickih jadikovki koje nemaju veze sa temom. Ovde ipak ima vise Zvedinih navijaca nego Bajernovih i navijaca Srbije a ne Amerike.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                          Oces da kazes da su svi ovi igraci u FMPu ludi?
                          Nisu ludi, vecina vise nije toliko talentovana. Pustite vi KLS posle gasenja nekoliko klubova, pustite i ABA koja je propala toliko da joj Mega i FMP legitimno igraju. Ovaj sada FMP(Radnicki basket) ni u ludilu ne bi mogao da prodje drugi krug evrokupa, a kamoli u polufinale, a FMP je prolazio u polufinale tog takmicenja tri puta.

Guduric, Dobric i Bolden, kao i Ojo, onaj Humphries su dosli tu zbog Zvezde i sanse da igraju evroligu i to bi mogli i kroz pozajmice u drugim ABA klubovima. Jedino sto u FMP mogu da imaju jesu treneri koji bi imali isti sistem kao i Zvezda i pripremali igrace za Zvezdu, ali oni pustaju Covica jr. da sutira 11 trojki po mecu...
                          You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• https://www.b92.net/sport/teme/b92.p...nav_id=1425467

To je taj neki presek za sada. Nema sta bih dodao ili oduzeo na ovo sto je covek napisao. Jedino mi je sok da ce se i Adetokumbo odazvati na prozore......

Comment

• Klinci rasturaju

Comment

• Pecarski 20 , Petrušev 17 , Paunović 10...54-41 poluvreme

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

Working...
                                X