Sterling ovo rešava posle!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NOKAUT FAZA FIFA SP 2018
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Sto se mene tice moglo je bolje samo da su u finalu igrali Srbija i Francuska, ja cu uzivati u oba preostala susreta uz nadu da ce Belgija i Francuska da upopaste svoje protivnike
Iako su Englezi bili bolji, odnosno imali su bolje sanse u prvom poluvremenu bilo je jasno da Hrvati igraju sa rezervom, iako su oni kontrolisali utakmicu odnosno imali vise pasova i veci posjed nisu uradili nista konkretno dok su Englezi imali onu sansu Kejna, ne nije bio ofsajd, gledajte linijskog, on dize zastavicu tek nakon suta Kejna kad lopta napusta igraliste, i tu prekida igru, sansa je cista i samo je Kejnova nesposobnost u pitanju bila sto se nije doslo do 2-0 i vjerovatno stavljanja utakmice u krevet, iako im ni to vodjstvo vjerovatno ne bi znacilo prolaz.
Ali drugo poluvrijeme i izlazak Hrvata na teren, Rebic prelazi na lijevu stranu dje ga hapsi Voker 20 minuta ali zato Perisic na desnoj raznosi sve i onda opet pocinju rotacije koje naravno nepismeni engleski fudbaleri ne mogu niti umiju da prate. Da su Hrvati malo vise zapeli oni bi ovo rijesili i za 90 minuta ali nije bitno znali su oni da su bolji, da su tehnicki i takticki daleko ispred i pored jednog slabijeg Modrica koji je opet mnogo pretrcao ali nije bas bilo njegovih lucidnih pasova, zato su Rakitic, Mandzukic i Rebic bili na izuzetnom nivou, a najbolji od svih Ivan Perisic koji je nepravedno izvucen posle stative protiv Rusa kad je isto sve fudbalski odradio kako treba, ali je barem sacuvao snagu za ovu utakmicu i potpuno izdominirao, kakav skok kod drugog gola, kakvo sad na kraju odnosenje Stounsa kao protiv malog djeteta da igra.
Englezima zelim da popiju petardu od Belgijanaca i ako Belgijanci budu igrali fudbal nema razloga da se tako nesto i ne desi, dok Hrvatima svaka cast na ovom istorijskom rezultatu, finale Mundijala je nesto posebno, ova generacija je to zasluzila, tu igraju velikani evropskog i ex yu fudbala koje predvodi fudbalski umjetnik Luka Modric. Zelim im naravno poraz od moje Francuske, ali isto tako sam siguran da nece biti picke kao Englezi vec ce izaci i proliti poslednju kap krvi i znoja u finalu.sigpic
Comment
-
Englezi su bili u potpunom soku poslije primljenog gola mada se i prije izjednacujuceg gola vidjelo da Englezi tesko prate igru. Ali, poslije primljenog gola djelovali su potpuno izgubljeno cemu je i doprinio i odlican presing igraca Hrvatske sto je bas sjajna taktika protiv Engleza koji imaju problema sa predajom lopte kada nisu pod presingom a tek kada ih dozirano pritisnes sanse nema da je kod Engleza neko u stanju neki smislen pas realizovati. Ja sam se licno debelo prevario u vezi ove reprezentacije Engleske jer sam mislio da su neki igraci na mnogo visem nivou, ali bas bas precijenjena ekipa.
Comment
-
Koliko su ocajni najbolje ti pokazuje da oni nisu bili sposobni nista da iskreiraju u produzetku, vec su Kejna stavili na sredinu u ocajnickom pokusaju da neko proturi loptu naprijed, ali ni to naravno nije proslo. Dalic je rekao posle cetvrtfinala nismo umorni, tek cemo da se umorimo i bio je u pravu. Naravno on je znao da su njegovi igraci daleko kvalitetniji od engleskih fudbalera i da je ovo sansa koja se ne propusta. Dobili bi ih na penale svakako.
Ipak ono sto je mene fasciniralo u prvom poluvremenu je ta distribucija Pikforda, sve sto su Englezi uradili udradili su posle njegove distribucije lopta, koja je bila zastrasujuca. Bukvalno je otvarao prostor Sterlingu i Lingardu, sto je nestvarno.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKao npr. da je Murinjo od kad je u Junajtedu osvojio vise od Intera, Milana, Rome i Lacio kombinovano, mada to i nije tesko jer oni nista naravno nisu osvojili, a ovaj ima barem tri trofeja, kakvi su da su, trofeji su. Tako da ono sto je sigurno, u Junajtedu bi Perisa nesto osvojio, dok je u Interu isto je sigurno da nece nista.
Kao sto napisah u onoj drugo temi, ni 10 od 100+, to je cinjenica. A ne nekakve titule u drzavi gde ima takmicenja koliko hoces. Ne osvajaju ni neki Spanski klubovi mnogo, a igraci se ne gubesigpic
Comment
-
Ne da nije jednostavno onda vec je nemoguce. Hrvatska je sad uzela sigurno srebro, mozda postane Svjetski sampion, to je nesto sto se desava jednom u sto godina. I to je ok, Mundijal je najveci sportski dogadjaj na svijetu a oni su u finalu istog. Oni su vec pobjednici.
Mada sad ima ova Liga nacija, tu ce mnogi traziti sansusigpic
Comment
-
Moze li neko da ukapira vise da je Dzon Stouns raspad od stopera i da neka tehnika koju posjeduje nikad ne moze da kompenzuje to sto nema branjenje koje je osnovno za stoepra, i to sto nema pozicioniranje i citanje situacije na terenu, bilo to na zemlji ili u vazduhu. Mrs u Cempionsip! A vodi ih lik kojem je on najbolji engleski stoper od Ferdinanda jos. Ovo nisu istine kakvi su Englezi, pakao.sigpic
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa ponistili bi taj ofsajd, kao sto su Spaniji (Aspasu). Ono bi dete iz osnovne dalo.
Preterujes za dete...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMoze li neko da ukapira vise da je Dzon Stouns raspad od stopera i da neka tehnika koju posjeduje nikad ne moze da kompenzuje to sto nema branjenje koje je osnovno za stoepra, i to sto nema pozicioniranje i citanje situacije na terenu, bilo to na zemlji ili u vazduhu. Mrs u Cempionsip!
Comment
Comment