Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Baka View Post
    Pa igrali su zajedno i gurali se na teren.

Problem je sto nema mnogo formacija da bi dvije desetke zajedno igrale. Sampaoli je probao sa 3421. Katastrofa. Em su se guzvali po terenu, em nemaju jake wingbackove da probijaju ili da rade dobru defanzivu.

Neko bi rekao da Dibala prodje na krilo, ali tamo je bas manje efikasan. Spica ne moze igrat.
    Grizman je tipa slican igrac, al veci radnik i iako nisam za njegovo dovodjenje zbog slicnih razloga kao Dibala, on bi se mogao nametnuti kao spic.

Ikardi je dobar, vrhunski spic, al nije lik koji ce se zagradit i odigrat dupli sa Mesijem.

Zato ce tu uvijek dobit priliku Iguain ili Aguero.

Ali sto se mene tice, zadnjih pola sata, a rezultat se lomi, bez dileme Ikardi i Dibala moraju bit prve izmjene prije nego li Kun/Iguain, Lautaro Martinez i tako dalje.

Jos se Sampaoliju namece pritisak da povede neke poluigrace iz Argentinske lige, ili mu je i Mesi to naredio , pa otud i razni Benedetovi, Rigonii i Pratovi kroz kvalifikacije sto su igrali...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
    a jel to Dibala nece sjedit na klupi? kakve su to gluposti? nema mjesta, pa to svi znaju, ali moze sjedit na klupi i uletit nekad ko lazna spica ili nesto, ne bitno, nemoguce da covjek odbija sjedit na klupi

Comment

• Sta da se radi sa Valverdeom posle ovoga debakla? Da li ce dobiti otkaz na ljeto? Iako je liga osvojena, moguce i kup, bas je tezak ovaj poraz bio. Sta mislite ljudi?

btw eno Sport izbacio da je Pike posle 2:0 rekao Valverdeu da trebaju da pritisnu Romu, a Ernesto mu je samo rekao da se ne mijesa u taktiku. Ima snimak i na poluvrijeme dje Injesta prica Serhi Robertu da ako ovako nastave da igraju, da im se crno pise.

Comment

• Pitanje je sta ce i igracki lobi zeljeti. Ako oni zapnu dobit ce otkaz, svakako ce netko morati napraviti neke ustupke.

Comment

• Originally posted by Baka View Post
          Sta da se radi sa Valverdeom posle ovoga debakla? Da li ce dobiti otkaz na ljeto? Iako je liga osvojena, moguce i kup, bas je tezak ovaj poraz bio. Sta mislite ljudi?

btw eno Sport izbacio da je Pike posle 2:0 rekao Valverdeu da trebaju da pritisnu Romu, a Ernesto mu je samo rekao da se ne mijesa u taktiku. Ima snimak i na poluvrijeme dje Injesta prica Serhi Robertu da ako ovako nastave da igraju, da im se crno pise.
          Ja bih mu otkaz dao i da smo tripletu osvojili s onakvom igrom. Ako ćemo i mi da budemo klub kojem su bitni samo rezultati, a ne kako se do njih dolazi.. jebeš to. Ti imaš Mesija i odlučiš da pomogneš protivničkom timu tako što ćeš ga taktikom ti sam neutralisati. Braniš se protiv Rome Ma protiv bilo koga je sramotno da se Barselona brani. Čovek koji ima takav strah od poraza nam uopšte ne treba, iako smo verovatno baš zbog toga neporaženi u ligi. Ali opet kažem, ovde postoji neka kultura, filozofija. Nije bitno samo osvojiti, bitan je način na koji se osvaja. Imali su svoje bubice i probleme i Tito, Tata i Enrique, ali ovo što Valverde radi je baš nedopustivo.

Tako da uopšte ne čude reakcije Piquea, Inieste i Mesija u svlačionici navodno, čudilo bi me da toga nije bilo posle ovakve blamaže. I nadam se da će ga oni i smeniti, pošto od onog degenerika Bartomeua to svakako ne očekujem. On je ipak veći problem i od Valverdea.

Inače Catalunya radio javlja da nas Don Andres napušta na kraju sezone i ide u Kinu. Svakako trenutno izgleda da je bliže tome i po njegovim izjavama

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
            Ja bih mu otkaz dao i da smo tripletu osvojili s onakvom igrom. Ako ćemo i mi da budemo klub kojem su bitni samo rezultati, a ne kako se do njih dolazi.. jebeš to. Ti imaš Mesija i odlučiš da pomogneš protivničkom timu tako što ćeš ga taktikom ti sam neutralisati. Braniš se protiv Rome Ma protiv bilo koga je sramotno da se Barselona brani. Čovek koji ima takav strah od poraza nam uopšte ne treba, iako smo verovatno baš zbog toga neporaženi u ligi. Ali opet kažem, ovde postoji neka kultura, filozofija. Nije bitno samo osvojiti, bitan je način na koji se osvaja. Imali su svoje bubice i probleme i Tito, Tata i Enrique, ali ovo što Valverde radi je baš nedopustivo.

Tako da uopšte ne čude reakcije Piquea, Inieste i Mesija u svlačionici navodno, čudilo bi me da toga nije bilo posle ovakve blamaže. I nadam se da će ga oni i smeniti, pošto od onog degenerika Bartomeua to svakako ne očekujem. On je ipak veći problem i od Valverdea.

Inače Catalunya radio javlja da nas Don Andres napušta na kraju sezone i ide u Kinu. Svakako trenutno izgleda da je bliže tome i po njegovim izjavama
            Slazem se za sve. Ipak kao sto se ocekivalo Valverdeova omiljena 4231 je implementirana i u Barsu, to mi se nesto i ne svidja mnogo.

Da, da, od 2015 se ocekuje vec ovakav neki debakl od kad je Bartomeu izabran ponovo...

Meni je ipak nesto suludo da mi moramo bas nekog bivseg igraca da zaposlimo kao trenera jer je on bas Barca-DNA, kao da nema ostalih trenera koji igraju vrlo dobar fudbal nalik Barsi - Tuhel, Sarri, Klopp.

Comment

• I meni je to bezveze, podseća na mnoge reprezentacije koje po svaku cenu gledaju da postave trenera iz svoje zemlje, što im na kraju bude i najveći problem. I da ode Valverde, kog bi mi pojurili? Verovatno Eusebia, koji nije uopšte loš posao radio u Sociedadu i brzo su mu zaboravili tamo prošlu sezonu zbog jedne nešto ispod-prosečne, ali opet, meni nije neko ko bi trebao da bude u najužem krugu kandidata da nas preuzme, a verujem da bi bio zbog ovoga što si rekao.

Okej je meni da se ne ide na dominaciju posedom uvek, ali i bez toga se može napadački fudbal igrati. A to bi već morao da bude uslov za svakog trenera Barse.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post

Moze da se desi da promeni destinaciju, pa umesto Kine zavrsi u Torinu. Marota je cudo
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nego nesto da pomenemo.

Prvo dio sezone i dok je Vermalen igrao. Sjecate li se kako je to dobra igra bila. Build-up od pozadi je bio vrhunski a i Tomas je defanzivno igrao vrhunski, nisam vjerovao da ce onako igrati. Kasnije se povrijedio.

Comment

• Steta sto na kraju sezone odlazi u Kinu.

Barcelona president Josep Maria Bartomeu has confirmed that Andres Iniesta has received an offer to leave the club amid speculation he will move to the Chinese Super League at the end of the season.

Last edited by Rossonero; 22-04-18, 13:28.

Comment

• Jbt Iniesta odlazi izgleda stvarno.

Koliko titula sunce ti poljubim.

Comment

• Jedan od meni najdrazih igraca ikada, cista klasa.
                        sigpic

Comment

• Vole ga svi u Spaniji.

Juce je Andres odigrao jednu vrhunsku utakmicu.

Setien ga zove u Betis.

Comment

• Doviđenja gromadurino.

UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Mrzim Barsu, postovao sam dosta igraca iz iste al samo sam dvojicu stvarno voleo, Ronaldinja i ovog majstora.
                              Originally posted by Dekinjo
                              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                              Originally posted by La Jugoslavia
                              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Comment

Working...
                                X