Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Veli predsjednik Nice da ce sacekat jos kraj prelaznog roka prije nego sto pocne da prica o Barsi. Seri izgleda masu razocaran i izostavljen je iz spiska sa Amiensom. Nadam se da ce ga nekako "ukrast" u ovo nekoliko dana, ali veca je vjerovatnoca da ce ic cetvrta ponuda od 150m+ za Kutinja koja ce opet bit odbijena.

Krasan prelazni rok, bilo kakva veza sa Pulom, BVBom i Nicom razbijena. Bussines 101.

Comment

• Mozda i dovedu Serija, nisu valjda definitivno odustali.

Comment

• Navodno je Lebron James koji ima odredjene deonice Liverpoola zatražio da se proda Kutinjo Barceloni. Što se tiče ostalih tema vezanih za Barcu, prema pisanju pouzdanog Gerard Romera, Juventus nije zainteresovan za Gomesa a Denis Suarez ostaje u Barceloni. Munir odlazi iz Barcelone, kao i Rafinha. Barcelona želi da Arda ode ali on ne želi pa tu imaju problema. Agent Korecke je bio u Barceloni ali ništa ozbiljno još uvek. Kutinjo i Serri su još uvek u opticaju kao pojačanja Barcelone.

Comment

• I još jedna novost. Navodno je Barcelona veoma zainteresovana za dovodjenje igrača Napolija, Insignea. Navodno su poslali ponudu od 100M koju bi plaćali u tri rate mada mislim da je mnogo manje love. Novine kada je Barca u pitanju povećaju cenu bar za 20, 30M.

Comment

• sigpic

Comment

• Ko je po vama danas bio najbolji igrac pored Mesija?

Ja bih rekao Rakitic. Ali odlicna partija i Umtitija.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
                Ko je po vama danas bio najbolji igrac pored Mesija?

Ja bih rekao Rakitic. Ali odlicna partija i Umtitija.

Umtiti je standardno dobar. Dobro tehnički potkovan, čvrst, agilan, brz. Nije Messi previše bio dobar danas ali njemu i kada se ne igra utrpa bar dva komada. Alkanser kada je ušao, izgledao je ok kao i Denis Suarez. Iniesta je sve lošiji, zato se toliko i juri Kutinjo. Pique najgori na terenu, umislio da je Maradona. Rakitić standardan. U odbrani je sasvim dobar ali ne sme ni jedan pas napred da baci. Jednostavno ne volim to nikako. Ono što me najviše iznerviralo je neigranje Sameda koji je protiv Betisa pokazao klasu a jedini u Barceloni je pravi desni bek.

Comment

• Prema pisanju novina, velike su šanse da će Gomes otići u Juventus. Dečko nije loš igrač ali kontam da mu više odgovara sporija igra. Barca će baš dosta love da uzme za njega. Mislim ne baš mnogo ali koliko Barca loše prodaje, uzeće se nekih 50M što je vrh. Spominje se Dani Parejo iz Valencie kao zamena za njega. Uz njega naravno dolazi i ofanzivni vezni (Kutinjo ili neko drugi).

Comment

• Liverpool je konačno otvorio vrata što se pregovora oko Kutinja tiče. [Radioestadio] A preneli su danas baš dosta novinara tako da videćemo.

Comment

• Još nešto vezano za Barcelonu. Ukoliko gledamo samo lige petice, Messi je na drugom mestu po broju postignutih golova za jedan klub u ligi. Prvi je Gerd Müller sa 365 postignutih a Messi ima 351 sada.

Barcelona je meč protiv Alavesa započela sa čak 8 igrača koji su potekli iz La Masije.
                      Last edited by Bobinator BM13; 26-08-17, 22:49.

Comment

• Da samo sto Miler Gerd ima u svim takmicenjima jedno petsto i nesto komada. Mrzi me da guglam.
                        A to ce biti vrlo tesko = nemoguce dostici.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Da samo sto Miler Gerd ima u svim takmicenjima jedno petsto i nesto komada. Mrzi me da guglam.
                          A to ce biti vrlo tesko = nemoguce dostici.
                          A ovo je za Ligu samo. Zaboravio sam da napomenem. Ispravljeno.

Comment

• Ne bih se slozio za Injestu, mislim da je tek oko 60. minuta poceo da pada, sto znaci da je za sat vremena igre moze da pruzi dosta. Mogu samo da zamislim kakvo bi to tek mucenje bilo da je neko drugi tu igrao.

Comment

• Inijesta je bio dobar, jak u duelu i odlicna kontrola lopte. Valverde je taj koji mora da procijeni koliko treba on da igra i da Andres bude na visokom nivou.

Valverde je sa Robertom na desnom beku danas htio, pretpostavljam, da defanzivno dobije na snazi ali mislim da se to nije bas ostvarilo. Serhi je isao cesto naprijed i ni to nije dalo rezultata u ofanzivi.

Dakle, Semedo ili Vidal na poziciji desnog beka. Nema potrebe da Roberto tu igra i tako ogranicava sebe.

Comment

• Comment

Working...
                                X