Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izjava i Maskerana:
    "The truth is that everything that has been said in these past days are lies. Nothing of what they said has happened."

"If no sources are mentioned, things always stay unclear. Press every day talks less about football, sensationalism sells."

"It's very easy to claim something and say it comes from a source inside the dressingroom. People should be more responsible."
    Mnogo toga je izmišljeno od strane medija. Ne samo sada već to traje unazad nekoliko godina.
    Last edited by ognjen; 12-01-15, 15:56.

Comment

• Bas zanimljivo za pogledati.

Comment

• Objasnio Leo, vidim...

Comment

• Spoiler
          Last edited by ognjen; 25-01-15, 13:26.

Comment

• Ariedo Braida će biti novi sportski direktor, odnosno on će biti jedan od članova komisije koja će obavljati dužnosti sportskog direktora.

Besides Braida, the 4-men commission will consist of vice president Mestre, board member Bordas and former player and coach Rexach. [md]
            The new sports commission, with Arieda Braida as "international sports director", will be in place until the elections in July. [md]
            Barcelona sources confirm that former AC Milan director Ariedo Braida (68) will join a new commission that will replace Zubizarreta. [rac1]
            Ariedo Braida (ex-Milan director): "Barça rumour? I'm very happy that Barça thought about me. Appointment will be official next week" [cope]

Za večeras ovakav sastav:

Ter Stegem

Alves - Pique - Maskerano - Alba

Buskets

Rakitić - Iniesta

Mesi - Suarez - Nejmar

Metju je spreman ali ne vjerujem da će biti starter s obzirom da je od juče tek potpuno oporavljen.

Comment

• Sedmica, ludilo..

Comment

• Comment

• Nikako da nadjem ovu majstoriju timskog rada bez nepotrebnog ubrzavanja. Mislim da imam ceo mec negde, ali ne mogu da secem i aploudujem. Svejedno, fenomenalna kontrola prostora i rutinska egzekucija.

Comment

• Ja ako nekada dobijem dete, cak i ako to dete bude cerka, zvace se Leo Mesi!

Comment

• Za one koji nisu gledali evo golova, pa da vidite bar deo magije Lea Mesija.
                      sigpic

Comment

• Buskets je bio maestralan u nedelju protiv Atletik Bilbaoa. Pored Mesija, najbolji igrač Barselone u toj utakmici, iako su svi bili na visini zadatka. Lijepo je bilo vidjeti i Ćavija kako diktira tempo veznim redom a i njegov osjećaj kada treba da se priključi samom napadu je isto za pohvalu.

Večeras je prva utakmica polufinala kupa, vjerovatno će doći do promjena u sastavu. Prije svega Pedro i Rafinja u startnih 11. Eventualno i Adriano umjesto Albe.

Comment

• Ako Bog da, pa zakacim snimak od veceras da odgledam, da vidim kako ga je brat Andres stavio.

Comment

• 14. februar 2015. godine, tačno 5 godina od debija Mark Bartre za A tim. Sjećam se te utakmice protiv Atletiko Madrida na Visente Kalderonu. Ušao je u igru 30-ak minuta prije kraja pri rezultatu 2:1 za domaći tim, utakmica je i završila tim rezultatom. Tih 30-ak minuta igrao je desnog beka, nekoliko puta je odlično iskoristio prazan prostor ispred sebe i priključio se napadu ali saigrači ga često nisu ispratili pravovremenim dodavanjima da bi nešto konkretnije uradio. Mislim da od tada nije niti jednom igrao desnog beka, naravno tokom te sezone je većinom proveo u B timu da bi tek 2012. postao stalni član A tima. Momak kome je Barselona u srcu a to će mislim tako i ostati bez obzira da li će on svoju karijeru provesti u ovom klubu. Sjećamo se nekih prošlosezonskih utakmica kada je teren napuštao u suzama, to su bili porazi u finalu Kupa Kralja i 1/4f Lige šampiona ako se ne varam. Svaku priliku koju dobije pokušava da iskoristi na najbolji mogući način, sasvim solidno se snalazi i u formaciji sa 3 igrača u liniji odbrane. To smo imali priliku da gledamo u utakmici protiv PSG-a ove sezone. Iskreno mislim da on ima potencijal da postane starter ali to će zavisiti dosta od stručnog tima a i od toga kako će se razvijati kao igrač.

Comment

• Izvinjavam se ako je vec okaceno:

>>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Jos jedna odlicna partija, koja je obilovala akcijama karakteristicnim samo za Barselonin stil.

Mesijev pas za prvi gol je jos jedno umetnicko delo, perfektna ''kifla'', udarac unutrasnjom sa zadrskom, neobicnom silinom, felsom. Parabola unutrasnjim delom stopala. Majstorija velikog majstora. Kao sto neko rece, dao je ogroman broj golova desnom nogom ove sezone: ako je iko ikada dovodio u pitanje njegovu zavrsnicu desnom, verujem da su Mesijevim fudbalskim razvojem za takvo razmisljanje nestali svi osnovi.

Vrlo je vazno da se polako ali sigurno ustaljuje trojka na sredini: Buskets, Rakitic i Cavi. Naravno, Inijesta je, barem do sada, za Luisa Enrikea bio prvi izbor, ali Cavi iz meca u mec pokazuje da savrseno kontrolise igru i prostor na sredini igralista. Pozicija ispred dva centralna igraca mu je dobro poznata iz spanske reprezentacije, jer je u toj ulozi bio u periodu od 2010. do 2014. i ''na tom mestu'' postao dvostruki evropski i svetski sampion.

I Suarez je postigao odlican pogodan. Koliko sam video, levom nogom. Vrlo dobra raznovrsnost igraca domace ekipe u zavrsinici.

11. pobeda u nizu obezbedjuje miran san do sledece subote i duela sa Malagom.
                                Last edited by Bogi; 15-02-15, 22:33.

Comment

Working...
                                X