Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dzaba Romanu i jahte ako Wenger pozeli Fabregasa, dzaba svima, bar to treba da bude jasno...
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Dzaba Romanu i jahte ako Wenger pozeli Fabregasa, dzaba svima, bar to treba da bude jasno...
      Izvini molim te, ali koliko ja shvatam Venger se tu vise nista ne pita... Celzi poslao ponudu, Barsa ponudila Seska Arsenalu, Venger ne reaguje tj nije zainteresovan, dakle dalje se nastavljaju pregovori sa Celzijem.

Comment

• Ma pita se Wenger koliko hoce. Otkud mi znamo uopce da je Barca obavjestila Arsenal oko ovih pregovora? Kad ih obavjeste tek onda se moze razmatrati dalje, a Wengerica mrtvo hladno u Brazilu. Uglavnom ako predje u Celzi jebo ovo, prekucana igrica s citom, jebo ovo
        sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Ma pita se Wenger koliko hoce. Otkud mi znamo uopce da je Barca obavjestila Arsenal oko ovih pregovora? Kad ih obavjeste tek onda se moze razmatrati dalje, a Wengerica mrtvo hladno u Brazilu. Uglavnom ako predje u Celzi jebo ovo, prekucana igrica s citom, jebo ovo
          Cinjenica je da se na skoro svim medijima iz razlicitih izvora pojavila vest da Venger ne zeli Seska tj nije zainteresovan dakle samim tim ne zeli da aktivira tu klauzulu.

A ako Barsa nije obavestila celnike Arsenala, valjda prate vesti i shvataju da je poslata zvanicna ponuda za Seska koja je prihvacena... onda tu neko zabusava ili na kraju krajeva kao sto je vec receno, Venger ga nema u planu.

Sto je meni neshvatljivo, imas Remzija koji je pokidao polusezonu ali je opet imao problema sa povredama kao i Vilsir i Oks... Arteta je ok, ali je vec omatorio. Dakle imas Santija koji nije na nivou od prethodne sezone i Ozila koji je majstor ali ume da bude nekonstantan. I ti onda ne planiras da dovedes igraca koji je sa svojih 20 godina bio medju najboljim veznim igracima PL.

Comment

• E pa to isto je i meni neshvatljivo, zasto ne dovesti pleja koji je medju 5 na svijetu, zastooo??
            sigpic

Comment

• Ja se samo nadam da Luis Enrike vodi glavnu riječ oko sastava odnosno oko toga koga želi u timu a koga ne. Mediji izvještavaju da svaki dan provodi u sportskom centru Barselone.

Luis Enrique continues to work in his role as coach of FC Barcelona. Every day goes to the Ciutat Esportiva Joan Gamper in Sant Joan Despi, with folder in hand, to set alongside his assistants the new season.

source: mundodeportivo.com
              Van Gal kaže da je Luis Enrike dobar izbor za Barsu.

Comment

• Evo Bild pise Raketa za 20m, i jos par spanskih medija prenosi. Zamena za Cesca valjda, mada nije to ni blizu da se ne lazemo, iako je Raketa sjajan igrac, ali mi se on vise uklapa u Cholov sistem. Mada opet ne znam hoce li Enrique napraviti jaci zaokret u filozofiji, ubrzati malo igru Barce.
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Evo i DiMarzio je to objavio....

Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 34m
                  Mercato d'Europa: #Rakitic al @FCBarcelona: tra poco le ultime a @skysport24
                  Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 37m
                  #Rakitic to @FCBarcelona
                  Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 33m
                  The contract of #Rakitic with @FCBarcelona will expire in 2019

Comment

• Znaci done deal.
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Opaaaa

http://sportsport.ba/ino_fudbal/barc...a-reusa/132854

Oprastam vam i Cesca djelimicno , ako ovo izgurate .. Hajmo BVB , dali ste Bayernu 2 , dajte i nama jednog , jes' da nije bilo ista situacija , ali eto progledajte kroz prste
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Baš mi je nekako drago što će Rakitić pojačati redove Blaugrane. Agilan , dobar osjećaj sa loptom , dobar osjećaj također za prostor.
                        Bravo za Zubizaretu , 20 miliona nek i on zna nekog "opalit" po ušima , praktički ovo je "krađa".
                        To za Reusa bi upalo ko As na 10.

Comment

• Rakitica obozavam jos iz Schalke-a.. izuzetno mi je drago sto po svemu sudeci dolazi kod nas. Sevilla napravila jedan od vecih steal-ova u zadnjoj deceniji tim transferom iz Schalke-a. Ima fudbal u malom prstu i mislim da se takav igrac moze snaci u bilo kojem klubu, sa bilo kojom filozofijom. Naravno, ovo verovatno znaci i definitivan odlazak Cesc-a, mada nada umire poslednja. Dolazak Reus-a bi tek bio sjajan, a u tom slucaju onda ce definitivno klub napustiti Pedro / Sanchez, a mozda i obojica. Tello u bilo kojem slucaju bi trebalo da ode.

Ali daj sredite nekog stopera prvo.. lako cemo posle za napad

Comment

• Pre svega, nadam se da uprava radi na Fabregasovom ostanku.

Rakitic je majstor fudbala. Izvanredno pozicionianje, tehnika, kreativnost, cak i duel, dobar u oba smera, dobri prekidi. Ali ovo, ako jeste tacno, treba da bude pocetak. Ne znam kakva je situacija sa Kokeom, ali i on mora biti meta do kraja prelaznog roka. Ako se govori o remontu, onda to treba da se uradi sa stilom. I to govorimo samo o veznom redu, i druge linije moraju biti popunjene.

Comment

• Uglavnom imam slično mišljenje što se Rakitića tiče tako da ne bih ništa posebno dodao.

Sesk definitivno odlazi. Tako je kako je, poštujem odluku Enrikea ali daleko od toga da je u potpunosti podržavam.

Samo sada štopera da dovedu, mislim da bi Markinjos bio dobar izbor i navodno se radi na njegovom dovođenju ali PSG traži baš mnogo novca.

Rojs skoro pa nemoguće.

Evo da nabacim i ovaj tvit jednog simpatizera Barse. Haha....

Last edited by ognjen; 06-06-14, 12:20.

Comment

• Izgleda rijeseno , Alves i 25 miliona za Marquinhosa ..

Kakve propalice , ja ne mogu da vjerujem , samo nastavite unistavati klub , na idealnom ste putu da potpuno uspijete u tome ..
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X