To bi trebalo da je to. Sad samo da se odradi ovo do kraja bez povreda i kartona.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na poluvremenu David Silva mars napolje Bernardo na njegovu poziciju Sane u igru i da se daju jos 2 gola.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by z0La View PostMeni je Voker jedan od boljih igrača 1vs1 u odbrani. Brz, jak kao mečka i dobro se postavlja. A Son ga je uništio u ovom poluvremenu. Zver.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostIma li neko informaciju kako je to Rouz vredjan u Srbiji na rasnoj osnovi?
Na kraju dana Rouz mora da zna da su njegovog pradjeda u brodu prenosili ne Srbi i Crnogorci nego Englezi da radi na plantaži u okovima, pa nek odjebu on i Sterling u skokovima.
Dosta mi je tog crnačkog licemerja više. Crncs koje sam upoznao iz Afrike su genijalno dobri, crnci iz zapadih zemalja pate od nekih kompleksa i sve gledaju kroz rasu.
Smoriše i Boga i narod.
To se dešavalo ovde kada sam pisao o Kangi mislili ljudi rasista. Daju im neka uzvišena prava samo zbog boje kože. To je diskriminacija svih ostalih rasa samo zbog njih.
Jebte se više ne crnci nego svi borci za neka povlašćena prava, od ma koje vere nacije i boje bili.
Comment
Comment